29. kolo
31.03.2017 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Betis 2:1

Fantastický obrat v samotném závěru utkání předvedl Espanyol Barcelona. Čtvrthodinu před koncem se Betis díky proměněné penaltě Rubéna Castra dostal do vedení, ale nejprve v 88. minutě srovnal Fuego a o dvě minuty později rozhodl o vítězství Espanyolu veterán José Antonio Reyes.

V úvodu zápasu se oba týmy spíše seznamovaly, až v 11. minutě domácí předvedli akci, která stála za to. Víctor Sánchez se dostal ze střední vzdálenosti k puštěnému balónu a svojí střelou donutil Adána k výtečnému zákroku. Brankář Betisu musel balón konečky prstů vyškrábnout na rohový kop. Bohužel na delší dobu to bylo vše, co diváky zvedlo ze sedadel. Další zajímavý okamžik přinesla až 40. minuta a znovu u toho byl Adán. Tentokrát nastartoval své rychlé nohy a na poslední chvíli vypíchl balón dotírajícímu Caicedovi.

Vyrovnaná partie se hrála i po změně stran. Hlavičku Diega Reyese schoval v náručí Adán a čtvrthodinu před koncem přišel první gólový okamžik utkání. Javi Fuego naprosto školácky fauloval a Betis dostal výhodu pokutového kopu. Až do této doby si v zápase prakticky nic nevytvořil. Ale historie se ptát nebude, důležité je, že Rubén Castro se s ničím nemazal a penaltu bezpečně proměnil.

Času pro Espanyol nezbývalo mnoho, stále se však dalo s výsledkem něco udělat. V 88 .minutě se Javi Fuego rozhodl celý nešťastný penaltový okamžik odčinit, po přihrávce Gerarda Morena se z první opřel do míče a Adán "konečně" kapituloval. A to zdaleka nebylo vše. Jen o dvě minuty později si rychle přehodil balón na silnější nohu José Antonio Reyes a parádní ranou do šibenice rozhodl o vítězství Espanyolu 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele