24. kolo
26.02.2017 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 3:0

Espaňyol si doma celkem bez problému poradil s poslední Osasunou 3:0 a poskočil do první poloviny tabulky. Domácí vykročili za třemi body už v prvním poločase, ve kterém navíc obdržel červenou kartu hostující Oier.

Po centru Navarra se hlavou prosadil Felipe Caicedo, brankář Sirigu se jenom ohlédl. Až po Caicedově brance se ozvala i Osasuna a rázem mohlo být vyrovnáno. Romero dobře vypálil a ještě lépe zasáhl López. Po půlhodině hry nastal zlomový okamžik celého utkání. Oier ve vlastním vápně nedovoleně zastavil Morena a sudí nejenže odpískal pokutový kop, ale samotného Oiera poslal rovnou do sprch. Svojí gólovou sbírku hodlal rozšířit Caicedo, který se postavil k penaltě, ale Sirigu směr jeho střely vystihl, takže se skóre neměnilo. I přes neproměněnou penaltu byla Osasuna v nezáviděníhodné pozici. Na Espanyolu nejenže prohrávala, ale musela hrát v početní nevýhodě.

Hosté první poločas ustáli, ale jakékoliv šance na zisk bodu vzaly za své krátce po změně stran. José Manuel Jurado se dostal k odraženému balónu a fantastickou ranou zvýšil na 2:0. Domácí dále kontrolovali hru a i když se moc dopředu nehnali, byli nebezpečnější. Sirigu musel tasit vynikající zákrok po střele Davida Lópeze. Italský brankář ve službách Osasuny byl asi nejlepším hostujícím hráčem na hřišti a byl to on, kdo zabránil většímu gólovému rozdílu. Před koncem zápasu byl ale i on bezmocný, když obrana Osasuny vyrobila další hrubku a Gerard Moreno zvýšil na konečných 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele