34. kolo
26.04.2017 21:30 CET
2 : 6
(1:3)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Madrid 2:6

I bez záložníka Toniho Kroose a útočníka Cristiana Ronalda, kteří dostali pro tento duel volno, se podařilo Realu splnit úlohu favorita, a La Coruňu vypráskal šesti brankami. Domácí hořeli jako papír v defenzívě a jejich dva vstřelené góly jsou jen slabou náplastí na jejich výkon. Hosté se díky tomuto vítězství bodově dotáhli zpátky na první Barcelonu.

Bílý balet, jen už mohl v sestavě počítat s uzdraveným Raphaëlem Varanem, vstoupil do tohoto střetnutí náramně. Už po pár sekundách hry uvolnil Isco v šestnáctce Álvara Moratu, a ten dělovkou na bližší tyčce propálil gólmana Luxe. O pár chvil později napřáhl zpoza vápna sám Isco, k jeho smůle však pouze lízl brankovou konstrukci.

Ve 14. minutě se Blancos ujali dvoubrankového náskoku. Rodríguez poslal přihrávku doprava na Lucase Vázqueze, který vrátil balón svému protihráči zpátky na hranici brankového území, a odtud Kolumbijec snadno zacílil. Real pokračoval v obrovském tlaku, ale další šance spálil. A naopak se soupeř ve 35. minutě dotáhl na dostřel.

Po trošku krkolomné akci se nepovedená střela Kakuty dostala až k nohám Andoneho, jenž z první uklidil míč přesně pod břevno. Nicméně do poločasu ještě skóroval madridský celek, to když Lucas Vázquez snadno doklepával za marně se snažícího Luxe. Druhé dějství už tolik bohaté na zajímavé situace nebylo.

Mužstvo trenéra Zinedina Zidana si hlídalo dostatečný odstup od svého soka a v 66. minutě asi definitivně pojistilo povinné tři body. Álvaro Morata se zachoval nesobecky, nerozhodl se zamířit do poloprázdné brány, ale ještě vybídl nabíhajícího si Rodrígueze, kterému už nedělalo problémy nasměrovat balón tam, kam potřeboval.

Třináct minut před koncem Real přidal pátý zásah, to když Isco překonal náhradníka Tytoně na bližší tyčce. V 84. minutě snižoval hlavou Joselu po centru Andoneho, ovšem poslední slovo si nakonec vzali přece jenom hosté. Díaz z levé strany přihrál zpátky za hranici pokutového území, odkud Casemiro svou pumelicí prostřelil nejistého Tytoně.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
dextroza_m

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Buď nohama na zemi DLC vyhrává s týmy jako je Osasuna nebo Barcelona ale ne s Realem

Reagovat
smazaný uživatel

A Barcelona vyhrává s týmy jako je Real Chámesi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bodový zisk domácích by byl překvapující a potěšující. Ale zkuste to hoši, nás jste dokázali dát!

Reagovat
boryland

3:1................

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ronalda, Ramose, Kroose.. bude legrace..

Reagovat
smazaný uživatel

to pravda byla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele