32. kolo
15.04.2017 13:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Málaga CF 2:0

Velmi důležitého vítězství dosáhlo Deportivo, které tak do bojů o záchranu získává tři body. Zápas s Málagou rozhodl až druhý poločas, ve kterém se prosadili Joselu a Mosquera. Málaga tak na vítězství nad Barcelonou nenavázala a z La Coruni se vrací s nepořízenou.

Celkově se na Riazoru nehrál vůbec pohledný fotbal. V prvním poločase dokonce nebyla k vidění jediná branková příležitost. O něco lépe sice začala La Coruňa, ale Málaga brzy srovnala hru a například v držení balónu byla lepší. Divákům tak nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry změní.

A dočkali se. Ve 47.minutě si přehodil balón na pravačku Luisinho a parádním centrem vyzval ke gólu Josela. Riazor se mohl radovat! La Coruňu úvodní gól nakopl a před brankářem Kamenim bylo živo. V 58.minutě to zase pro změnu hořelo ve vápně domácích, ale koncovka Ramireze byla zbytečná, protože se mával ofsajd.

Málaga, která si v minulém kole vyšlápla na Barcelonu a získala dvě výhry v řadě, byla na půdě Deportiva víceméně bezzubá a když se v 67.minutě dostal ve vápně k balónu Mosquera, tak La Coruňa vedla už 2:0. Málaga se na odpověď nezmohla, dvoubranková ztráta byla už příliš velká. Do ofenzivního snažení hostů se vkrádala křeč a když už to vypadalo, že Fornals zakončí, skvěle zasáhl Arribas. La Coruňa si velkou šanci na tříbodový zisk vzít nenechala a do boje o záchranu získává veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Robík

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele