30. kolo
05.04.2017 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Granada CF 0:0

Na Riazor zavítala Granada, která v tomto utkání potřebovala bodovat a nejlépe naplno. Získat tři body se jí ovšem nepovedlo a na zisku alespoň jednoho měl velký podíl brankář Guillermo Ochoa. Čtvrthodinu před koncem totiž mexický gólman vychytal pokutový kop domácímu Borgesovi.

Konečná remíza neřeší mnoho ani pro jeden z týmů. Na druhou stranu už první poločas nabídl vyrovnanou partii a bohužel s minimem šancí. Největší příležitost prvního poločasu měl na svědomí Andone. Gil mu poslal do vápna centr, na který však Andone jen těsně nedosáhl, takže ve finále Ochoa nemusel zasahovat.

Podobná situace se opakovala ještě v 71. minutě, kdy tentokrát nahrával Andone a balón netrefil Marlon. Nejzajímavější okamžik zápasu nastal o šest minut později. Po faulu na Colaka uviděl žlutou kartu Estupiňán a co je důležitější, zahrávala se penalta. Borges mohl rozhodnout a La Coruňu přiblížit záchraně, jenomže přišla velká chvíle gólmana Ochoy. Mexičan nohama zastavil střelu Borgese doprostřed branky a uchránil nerozhodný výsledek.

Deportivu patří osm kol před koncem soutěže šestnácté místo a ještě se musí strachovat. Granada zůstává předposlední se sedmibodovým mankem na sedmnáctý Leganés.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele