25. kolo
02.03.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 1:1

Atlético Madrid chtělo z tohoto duelu vytěžit určitě více. Na půdě La Coruni, která soupeří o ligové přežití, potřebovalo odrazit útok Realu Sociedad, který usiluje o jeho současnou čtvrtou pozici. Konečný nerozhodný výsledek je pro madridský celek určitě zklamáním. Alespoň dobrou zprávou je, že útočník Fernando Torres by měl být v pořádku.

Nebyla to vůbec příjemná situace pro všechny přítomné na Estadio Riazor. Blížil se konec utkání, když se španělská fotbalová legenda Fernando Torres, který přišel na trávník jako náhradník v 65. minutě, srazil hlavou s protihráčem Bergantiňosem a upadl ošklivě na zem. Ze hřiště musel být odnesen na nosítkách.

Deportivo prohrálo čtyřikrát v řadě, na své vítězství v LaLize v novém roce stále čeká, takže v tomhle souboji jednoduše nemohlo nic ztratit. Hodně ho uklidnila poměrně brzká branka Andoneho ze 13. minuty. Brankář Oblak, navrátilec do sestavy Los Colchoneros, namazal svému protihráči, který nabídnutou šancí jednoduše nepohrdl a snadno skóroval.

Takticky hráli domácí i nadále velmi dobře a svého protivníka do nějaké série gólových příležitostí nepouštěli. Celkem bez větších problémů hlídali těsný náskok, který navíc ještě v závěru první půle mohli navýšit. Po přetaženém centru z rohového čtvrtkruhu se na zadní tyči dostal k zakončení Mosquera, na Oblaka ovšem nevyzrál.

Hostující kouč Diego Simone věděl, že je potřeba změna, a tak v 57. minutě poslal na hřiště Carrasca spolu s Nicolásem Gaitánem, aby posílil ofenzívu. A když vlastně ani jejich příchody výrazněji nepomohly, nasadil do hry také Fernanda Torrese. Ihned po jeho střídání situace začala nabírat správný směr, nicméně Filipe Luís trefil ještě brankovou konstrukci.

O pár chvil později se již hostům podařilo srovnat stav. Carrasco si vyměnil míč s Griezmannem, který táhlou střelu usměrnil nechytatelně pod břevno. Více toho už ovšem Atlético nestihlo, byť slušnou možnost měl ještě deset minut před koncem Fernando Torres, jenže gólmana Germána Luxe překonat nedokázal.

Autor: Patrik Sandev / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele