8. kolo
16.10.2016 12:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Málaga CF 1:1

Nedělní várku španělské La Ligy odstartoval duel mezi Deportivem Alavés a Málagou, přičemž utkání skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. Domácí dlouho vedli po zásahu Deyversona, ale konečné slovo měl pět minut před koncem Roberto Rosales.

Diváci na Estadio Mendizorrotza nemuseli na úvodní branku čekat příliš dlouho. Po devíti minutách dokázal přehlavičkovat vyběhnutého golmana Kameniho útočník Deyverson a Alavés tak velmi brzo vedl 1:0. Málaga se do žádného tlaku vůbec nemohla dostat a pokud někdo v prvním poločase hrozil, byli to zase domácí. Deyverson se z úhlu řítil na Kameniho a zkusil ho překvapit, golman Málagy však situaci ustál. Krátce na to musel hostující brankář hasit požár před Kataiem. Jak už bylo řečeno, Málaga nepředvedla v první pětačtyřicetiminutovce vůbec nic a navíc ve 21.minutě musela poprvé střídat. Zraněného Diega Llorenteho nahradil Juanpi.

Chtěla-li Málaga pomýšlet na bodový zisk, musela nutně přidat a to se nedělo ani po změně stran. Naopak, Hernandézovu nebezpečnou střelu musel likvidovat Kameni a vzápětí Laguardia ve vyložené šanci jen těsně lízl balón.

Až v 56.minutě se osmělila i Málaga a málem z toho bylo vyrovnání. Ramiréz mířil na vzdálenější tyč, ale gólman Pacheco byl pohotově na zemi. Jednalo se ale o ojedinělou šanci hostujícího mužstva. Další obraz hry byl následující, Alavés kontroloval hru a Albicelestes k ničemu nepouštěl.

Přesto se nakonec hosté dočkali vyrovnání. Takřka zničehonic se dostal k balónu Robert Rosales a krásnou střelou zpoza vápna do šibenice rozhodl o dělbě bodu. V závěru utkání ještě došlo na emoce. Hernandéz se neudržel a za nekompromisní skluz uviděl červenou kartu. O chvíli později ho napodobil i hostující Aňor, který uviděl za faul druhou žlutou kartu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele