6. kolo
25.09.2016 12:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

CD Leganés - Valencia CF 1:2

Už druhou výhru v řadě si po odvolaní kouče Ayesterána připsala Valencia. Netopýři porazili dalšího nováčka, tentokráte Leganés 2:1, ale znovu to byla velmi trnitá cesta.

Po úvodním oťukávání se jako první gólově prosadil Leganés. Ve 21.minutě odcentroval Omar a Szymanowski bez problému hlavou překonal Diega Alvése. Znovu to tak vypadalo na valencijské trápení. Hosté ale okamžitě přepli na vyšší obrátky a výsledkem byl nebezpečný centr Montoyi a individuální průnik Cancela, zatím bez gólového vyjádření. Ve 34.minutě bylo vyrovnáno a to dost kontroverzním způsobem. Rodrigo při svém průniku zajel do brankáře Serantese a přestože byl evidentně vyžazen ze hry, sudí nechal hru pokračovat a Nani v pohodě dorazil balón do prázdné branky. To se pochopitelně vůbec nelíbilo domácímu týmu i jeho příznivcům. Branka nicméně byla uznána a poločas skončil remízou.

Po změně stran, přesněji v 52.minutě dokázala Valencia otočit výsledek. Centr Naniho tečoval Suárez a Serantes byl bez šance! Leganés měl velké šance zápas opět srovnat, ale nejprve ve stoprocentní šanci pohořel Szymanowski a pak pohrdl i nabídnutou penaltou, kterou sudí odpískal po zákroku golmana Alvése na Martína. Alvés předchozí moment dokonale odčinil.

Ještě do konce zápasu měli domácí několik dobrých příležitostí, ale stejně jako hosté další branku nepřidali. Valencia tak otočila výsledek, se štěstím ustála penaltu a má další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kuba94

1:0 to nějak ukopou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele