32. kolo
16.04.2017 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Espanyol Barcelona 0:1

Jak může být někdy fotbal nespravedlivý ukázal zápas mezi Leganésem a Espanyolem. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, jenomže z jediné chybičky v nastavení inkasovali a to je stálo všechny body. Krásným lobem se o to zapříčinil Léo Baptistao.

První poločas toho příliš nenabídl. Leganés měl sice o něco větší převahu, ale jeho akce končily ve většině případů před šestnáctkou. Šachová partie pokračovala i po změně stran. Domácí byli blízko vstřelené brance až v 71. minutě, ale na nebezpečný Szymanowskiho centr nikdo z borců nedosáhl. Pět minut před koncem zkusil ve vápně střelecké štěstí El Zhar a gólman Diego López pro jistotu vyrazil na rohový kop.

Utkání směřovalo k nerozhodnému konci a že se oba celky rozejdou výsledkem 0:0 nasvědčoval i nezáživný průběh nastavení. Jenomže přišla druhá minuta nastavení a Espanyol prakticky z první velké šance zničehonic rozhodl. Leganés udělal menší chybu v rozehrávce, Espanyol rychle zakombinoval a Léo Baptistao nádherným lobem překonal Herrerína. Leganés se na odpověď nezmohl, neboť na ní neměl čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele