18. kolo
14.01.2017 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Athletic Bilbao 0:0

Leganés měl dnes proti Bilbau nespočet vyložených šancí, ale Iraizoz jakoby svojí branku začaroval. Jen Darwin Machis by mohl vyprávět. Leganés tak pouze remizoval s Athleticem Bilbao 0:0.

Utkání na Estadio Municipal de Butarque začalo pořádně zostra a hned v první minutě měli domácí obrovskou šanci jít do vedení. Darwin Machis si to pelášil sám na branku a ač stíhán, dokázal vystřelit, bohužel pro Leganés vedle branky. Na druhé straně dokonce Raúl García rozvlnil síť, ale byl mu pískán útočný faul, takže veškeré vzrušení bylo marné.

Smolařem byl ale Machis, kterému se po čtvrthodině hry a znovu pak ve 28. minutě naskytly další vyložené šance, v podstatě totožné, ale Machisovo zakončení bylo tristní. To už muselo Leganés mrzet, neboť mít tři vyložené šance a nedat z toho ani jeden gól, to může stát celý zápas. O něco aktivnější domácí to zkoušeli i prostřednictvím Marína, brankář Iraizoz však nemusel výrazněji zasahovat.

První poločas se tedy nesl v duchu spalování šancí domácího výběru a také ve druhém dějství nebyl Leganés schopen vstřelit gól. Blízko měl k němu Victor Díaz, ale ani z malého vápna ne a ne trefit branku! V 72. minutě opět nedosáhl na balón Machis a čtyři minuty před koncem zápasu završil domácí zmar Mantovani, když hlavičkoval do tyče! V nastavení se ještě vytáhl Iraizoz a pak už sudí odpískal konec.

Leganés měl proti Bilbau mnohem více šancí, jenomže branka pro něho zůstala zakletá. Athletic si tak do Baskicka přiváží bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele