33. kolo
22.04.2017 18:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sporting Gijón 2:2

V podstatě si oba kluby právě tenhle výsledek nejméně přály. Protože remíza jejich situaci v sestupovém pásmu prakticky nijak nevyřešila. Především Osasuna bude konečného rezultátu hodně litovat, neboť ještě jedenáct minut před koncem vedla o dvě branky. Gijón každopádně během pár chvilek stačil ještě srovnat.

Lepší formu měla před utkáním Pamplona, která sice naposledy padla na půdě Atlética, nicméně předtím dokázala vyhrát jak v Alavési, tak v důležitém utkání proti Leganésu. Proti Sportingu, jenž nebodoval už třikrát v řadě, začala velmi dobře, a už v 19. minutě načala díky vlastní trefě soupeře gólový účet.

Roberto Torres unikl podél levé strany, obránce Douglas Pereira k němu nepřistoupil zcela důrazně, a tak následný centr směřoval na bližší tyčku, odkud Jorge Meré nasměroval míč do vlastní sítě. Odpovědět mohl na druhé straně Čop, který se objevil zcela sám před gólmanem Siriguem, jenže trestuhodně mířil pouze mimo.

Další šance na řadu přišly vlastně až ve druhém poločase. Svou pravačku vyzkoušel v 56. minutě Sergio León, nicméně balón poslal jen mimo kýžený a chtěný prostor. Hosté byli směrem dopředu i nadále hodně malátní, snad až na nepřesné zakončení Burguie si prakticky nic nevytvořili, a tak Osasuna trestala v 72. minutě.

Roberto Torres byl parádně uvolněný na pravé straně, poslal přihrávku do druhé vlny na hranici pokutového území, odkud Kenan svou dělovku usměrnil přesně k tyči. Čtvrthodinu před koncem mohli domácí svoje vítězství pojistit. A kdyby Sergio León svou šanci proměnil, asi by bylo opravdu definitivně rozhodnuto.

Nicméně Rojiblancos stačili ještě urvat alespoň nějaký úspěch. Nejprve snížil Canella, který se propracoval k odraženému míči po centru zleva od Burguie, a z vyložené pozice zamířil přesně k tyči. Jen o dvě minuty později skóroval Carlos Castro, jenž na hranici ofsajdu přebral přihrávku od Čopa, a sám před Siriguem nezaváhal

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele