9. kolo
21.10.2016 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

CA Osasuna - Real Betis 1:2

Osasuna na vítězství z Eibaru nenavázala a doma podlehla Betisu 1:2. Domácí nevstoupili do zápasu dobře, ovšem na vedoucí branku Joaquína ještě dokázal odpovědět Torres. Na branku Felipe Gutiérreze v nastaveném čase už ale nikdo odpovědět nedokázal.

Na Estadio El Sadar se střetly dva celky, kterým to zatím příliš nejde. Osasuna poprvé vyhrála teprve v minulém kole. Betis zase naposledy schytal debakl 1:6 od Realu Madrid.

Začátek utkání žádné velké šance nenabídl, až ve 19. minutě se zničehonic měnilo skóre ve prospěch hostujícího Betisu. Petros poslal za obranu dlouhý balón a zkušený Joaquín, byť bráněný, přehodil brankáře Péreze - 1:0 pro Betis. Osasuna okamžitě zvýšila obrátky a výsledkem byla nejprve šance Riery, kterou zastavil před brankovou čarou Gutiérrez, a jen o minutu později skončila střela Sergiho Leóna těsně vedle. Domácí se v závěru poločasu tlačili dopředu, ale Betis hubené manko uhájil.

Domácí výběr však v nastoleném trendu pokračoval a vyrovnání se dočkal krátce po změně stran. Berenguer se na levé straně dobře uvolnil a rovnou z úhlu vypálil do tyče! Míč se naneštěstí pro Betis odrazil k Robertu Torresovi a ten bez problému trefil odkrytou branku - 1:1. O několik minut později si mohli hosté vzít vedení zpátky. Sanabria se na malém vápně dostal k balónu, překonal gólmana domácích, ale míč nakonec zastavil jeden z obránců domácích. V 67. minutě měl Betis další velkou šanci, Joaquín si šikovně obhodil gólmana Péreze, avšak následně z těžkého úhlu nedokázal trefit odkrytou branku. Do třetice pak zahodil další šanci Sanabria a znovu se o to zasloužil Pérez.

Zajímavé byly i poslední minuty zápasu. Další dvě dobré rány hostí vychytal Pérez a na druhé straně střídající Riviére uviděl za ostrý faul rovnou červenou kartu. Betis tak v přesile ještě mohl umocnit svůj tlak a přesně to se také stalo. V nastavení tlak vygradoval a vedl k rozhodující trefě Felipeho Gutiérreze. Ten nepříliš povedenou přízemní střelou překvapil Péreze.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten náš golman nebyl takový debil,první gol jeho chyby a ten v nastavení pustit něco z 33ti metrů a ještě takovým ne-zákrokem:(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele