37. kolo
13.05.2017 18:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Granada CF 2:1

Osasuna doma porazila Granadu 2:1, i když na její záchranu to dávno nemá vliv. Oba týmy se spolu utkají příští rok v druhé nejvyšší španělské lize. Domácí se dostali do vedení díky brance Jhona Mondragona, na kterou pak odpovídal Adrián Ramos. Trefa Kenana Kodra už zůstala bez odpovědi.

Domácí začali mnohem aktivněji. Přízemní centr Kodra našel v pokutovém území dobře postaveného Torrese, jenže ten nastřelil jen svého spoluhráče, takže brankář Ochoa nemusel zasahovat. Svou šanci měli v úvodní desetiminutovce také hosté. Na levé straně utekl domácí obraně Foulquier, který hledal na malém vápně nabíhajícího Ramose, který však netrefil.

Po dvaceti minutách se do velké šance prohnal opět aktivní Kodro, na kterého hostující obránci zcela zapomněli. Kodro si sice míč ve velké šanci zpracoval, ale umístit je nedokázal ani do prostoru tří tyčí. Následně se domácí přeci jen prosadili, protože rohový kop skončil na nohou obránce Jhona Mondragona, který placírkou poslal balon do sítě - 1:0 pro Osasunu.

Domácí pokračovali v tlaku a Loé natáhl k přízemní střele, kterou zlikvidoval na brankové čáře brankář Ochoa. Když už si domácí mysleli, že do šaten půjdou ve vedení, hosté náhle udeřili. Načechraný a velmi přesný centr od Pereiry skončil u Adriána Ramose, který se v podobných situacích obvykle nemýlí - 1:1.

Ani po změně stran jsme se nedočkali příliš atraktivního fotbalu a bylo k vidění spíše hodně boje o míč. Až po hodině hry se k hlavičce po centru ze strany prodral Loé. Jeho pokus byl sice přesný, ale postrádal sílu, takže brankář Ochoa zasahovat nemusel. Patnáct minut před koncem utkání se Ramos dostal na zadní tyči k zakončení, jenže pálil těsně vedle!

A brzy toho litoval, neboť z dalšího pokusu domácí udeřili. Rohový kop rozehraný parádním centrem si sice ještě cestu do sítě nenašel, ale Kodro se dostal k dorážce jako první. Tady opět zaspala obrana Granady, takže Kodro mohl slavit cennou trefu!

Domácí nadále tlačili, chtěli si pojistit svůj náskok. Roberto Torres pálil hodně nepřesně, střídajícího Entrenu zastavil skvělým zákrokem na poslední chvíli obětavý obránce Oier, který musel na zem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele