35. kolo
30.04.2017 12:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 2:2

Jen dvanáct minut dělilo La Coruňu od ligové záchrany. Kdyby na půdě již sestupující Osasuny udržela těsné vedení, které jí zařídil svými dvěma trefami Guilherme, ve zbývávajících třech kolech by hrála jen o konečné umístění. I tak je však její udržení se v nejvyšší soutěži na velmi dobré cestě.

V tuhle chvíli totiž dělí Deportivo od sestupové osmnácté příčky celkem osm bodů, takže má opravdu vše ve svých rukou. Pamploně se nepodařilo ani na pátý pokus uhájit čisté konto a nakonec byla ráda, že získala alespoň bod. K přesnému zásahu Jhona Mondragóna přidala na své konto vstřelených branek ještě vlastní trefu Juanfrana.

Vstup do utkání se domácím podařil náramně. Prvotní rohový kop jim sice nevyšel, každopádně následný centr už doletěl do nebezpečného prostoru, odkud Guilherme míč špatně odkopl, a toho využil Mondragón, který snadno zamířil na bližší tyčku. Navýšit vedení mohl po čtvrthodině hry Kenan, jenže bránu pouze přestřelil.

V 18. minutě bylo vyrovnáno. Juanfran poslal dlouhý centr z pravé strany do pokutového území, tam ho nedokázal zastihnout Luisinho ani Borges, ovšem na zadní tyči číhal Guilherme, jenž už pohotově skóroval. Po půlhodině hry mohli hosté získat kontrolu nad průběžným skóre zásluhou Andoneho, avšak ten ze složitého úhlu mířil pouze mimo.

Do poločasu si vytvořila La Coruňa ještě jednu možnost, nicméně Juanfran poslal balón pouze do břevna. I ve druhém dějství bylo mužstvo kouče Pepeho Mela o něco nebezpečnější, v 63. minutě se pokusil zapsat na střeleckou listinu Luisinho, ovšem pravačkou netrefil prostor mezi třemi tyčemi, a Andone pak nepřekonal brankáře Sirigua.

Dvacet minut před koncem se Branquiazuis již dočkali zaslouženého druhého gólu. Albentosa prodloužil pas z rohového čtvrtkruhu do brankového území, odkud Guilherme jemně tečoval za záda Sirigua. O osm minut později Osasuna určila konečný nerozhodný výsledek, neboť Juanfran zacílil do vlastní sítě po rohovém kopu soupeře.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Něco to bude stát- jasná věc. Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Obálka asi nebyla řádně napěchována .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele