15. kolo
13.12.2015 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Madrid 1:0

Zrovna v kole, kdy Barcelona nečekaně ztratila dva body za domácí remízu s Deportivem la Coruňa, selhal i další favorit na titul španělské ligy, Real Madrid. Bílý balet prohrál na půdě Villarrealu v poměru 1:0 a jeho ztráta na čelo ligové tabulky narostla na pět bodů. O jediný gól zápasu se postaral Roberto Soldado.

Tento výsledek jistě navýší už tak silný tlak na osobu Rafaela Benítez jakožto trenéra Realu, neboť zmíněná pětibodová ztráta dělí Real jak od prvního, tak od druhého místa, okupovaného Barcelonou s Atléticem Madrid. Nedávná výhra 8:0 proti Malmö je již nyní pouhou vzpomínkou veselejších časů... Villarreal naopak po cenné a nutno dodat, že také zasloužené výhře zůstává na pátém místě, s jednobodovou ztrátou na čtvrtou Celtu Vigo.

Hned na úvod zápasu pocuchal fanouškům Realu nervy Jonathan dos Santos, jenž napálil brankovou konstrukci. V deváté minutě už ale domácí mohli slavit gól. Roberto Soldado, hrubě nevydařený nákup Tottenhamu za dobrých šestadvacet milionů liber, po svém příchodu do Villarrealu notně ožil a nyní potvrdil svůj comeback v plné kráse. Bruno Soriano obral ve středu hřiště o míč Modriće, posunul jej na Bakambúa a ten posléze vybídl k zakončení nabíhajícího Soldada. Španělský útočník touto šancí nepohrdl a přesnou ranou mezi nohy Keylora Navase poslal Žlutou ponorku do vedení.

Teprve až po změně stran se ke slovu dostali také hosté. Karim Benzema po dobré práci Balea však napálil svůj halfvolej těsně vedle a jen chvíli nato zahodil ještě lepší brankovou příležitost. Znovu u toho byl zprvu Bale, jemuž se podařilo poslat centr na přední tyč, kde sice Benzema správně číhal, jenže ve slibné pozici prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.

Třetí šance francouzského útočníka přišla čtvrthodinu před koncem, ale ani do třetice všeho dobrého Benzema neuspěl, neboť po Ronaldově centru znovu těsně minul levou tyč Aréolovy branky. V závěru na sebe ještě stihnul upozornit James Rodríguez, jenž po většinu zápasu působil neviditelným dojmem, jenže i on po dobrém uvolnění poslal svou střelu těsně vedle. Real tak prohrál 1:0 a cesta za možným titulem se mu znovu o něco více zkomplikovala.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
boryland

2:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli se dá počítat s pomocí Villarrealu v tomto zápase. Když jsem je viděl s Plzní,tak se mi znovu připomněl Krejčího výrok ,o tom ,že Villarreal je zaslouženě včele PD(tehdy),když tu oslabenou Plzeň dokázali z jediné šance ve druhé půli porazit 1:0.

Myslím,že to pro Real bude jednoznačné ,aktuálně mají alespoň střeleckou formu a Ronaldo již vyřešil své osobní problémy se svým přítelem.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

doporučoval bych ti též vyřešit své osobní problémy, nejlépe u psychologa

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevyřešil :)

Reagovat
Robík

4:3

Reagovat
Bastaron

1:4

Reagovat
valloire

0-5 ve čtvrtek jsme je utahali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

To není Malmo apod. sračky kde CR16 si zlepšuje statistiky! už se konečně probuď !

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim co si o tom myslite vy ale ty vykony realu a hlavne prace beniteze jsou precenovany je hezky ze rozstrilej prumerny a podprumerny tymy ale jakmile dojde ko konfrontaci s tema lepsima celkama (sevilla, barca, atletico, villarraeal) tak nejsou schopny vyhrat a ve vetsine pripadu prohrali jedinej skalp opravdu kvalitniho tymu letos je psg a to po vyhre 1:0 a nutno rict ze v tom zapase bylo psg lepsim tymem.. to jako vedeni staci ze pod benitezem je real schopnej rozstrilet klub ze svesky ligy ale to ze s tymama ktery nejsou uplny nazdarci proste prohravaj vyjimecne remizujou to nikdo nevidi?? nechaou opravdu nechapu

Reagovat
roberos

Slabé týmy ještě dokážou přehrát a brejkovat do otevřený obrany ale lepší celky - tam je třeba něco vymyslet nebo někoho obejít a soupeře přečíslit a kdo to umí Bale?Ronaldo? bohužel ne a jen centrování nestačí. V Realu je asi jen jeden hráč co na to má a to je James a to nestačí.

Reagovat
roberos

Tak zase to samý silnější soueř a Penaldo nula gólů a žádná hra ( krom střel pánu bohu do oken) ale přijdou slabíci a tam dá možná zase 4 góly ( když bude 2 metry před prázdnou aby se trefil) hezký je toto od fanouška Realu :Tak to tu mame, tolko slavy po zapase proti Malmu a Ronaldo bol zase boh.

Staci jedna prehra proti VIllarealu a sme tam kde sme boli chalani. Ehm, kde je ten slavny strelec? Zas sa iba potvrdzuje ze znasilnuje male kluby pre svoje statistiky a ked treba zamakt, skutek utek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele