4. kolo
19.09.2015 18:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Betis 0:0

Valencie nedokázala vstřelit svému soupeři branku, a proto pouze remizovala s podceňovaným Betisem 0:0. Účastník Ligy mistrů nevyužil přesilovku, která trvala téměř celý poločas, a po středeční porážce od Zenitu Petrohrad své fanoušky opět nemile překvapil. Pro hosty je naopak remízový výsledek velkým úspěchem.

Valencie v utkání dle očekávání dominovala, k první nebezpečnější akci se ale dostali hráči Betisu. V 10. minutě zahrávali hosté nebezpečnou standardku a Joaquín donutil gólmana Doménecha k prvnímu vážnějšímu zákroku. Valencie odpověděla v 18. minutě, když se ve vápně Betisu dobře uvolnil Feghouli, jeho prudkou střelu na přední tyči ale vytěsnil na rohový kop gólman Adán!

Na dlouhé minuty se pak vzrušení ze zápasu vytratilo a další pohlednější akcí byla až kombinace Betisu ve 41. minutě. Míč ale do své náruče lapil dobře postavený Doménech. Krátce po změně stran dostali domácí obrovskou výhodu. Po ostrém faulu zezadu na Bakkaliho a následné druhé žluté kartě se ze hry poroučel hostující Dani Ceballos, jenž oslabil svůj tým na prakticky celý druhý poločas.

Betis se tak ještě více než v prvním dějství soustředil na bránění a zápas tak místy připomínal spíše házenkářské obléhání hostující šestnáctky. Velkou příležitost dostat se do vytouženého vedení měli Netopýři až v 74. minutě, Rodrigo ale v dobré pozici nastřelil jen obránce Bruna Gonzáleze. Poslední velkou možnost zvrátit vítězství na svou stranu měli domácí v 89. minutě, střídající Santi Mina si ale míč ve vápně špatně zpracoval a jeho pokus se ani nevešel mezi tři tyče. Adán tak udržel podruhé v řadě čisté konto, Netopýři i v druhém domácím utkání v tomto týdnu ztratili důležité body.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele