8. kolo
17.10.2015 22:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Málaga CF 3:0

Valencie se na úvod sezony netěší nijak dobré formě, ovšem její domácí zápas s Malagou naznačil, že by se mohlo konečně blýskat na lepší časy. Los Che si totiž připsali pohodlné vítězství 3:0 a poskočili v tabulce na osmé místo.

Jako první se v devatenácté minutě prosadil hostující útočník Charles, jenže nešťastně do vlastní sítě. Krátce po půlhodině hry pak zdvojnásobil vedení domácích André Gomes svým již třetím gólem v sezoně a jasnou výhru Valencie následně v závěru dokonal z pokutového kopu Daniel Parejo.

Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby Charles v patnácté minutě stále za bezbrankového stavu proměnil svou hlavičku místo toho, aby ji z dobré pozice poslal těsně vedle. Brazilský útočník se čtyři minuty nato již sice trefil, jenže do opačné branky. Další ranou pro hosty bylo brzké odstoupení stopera Marcose Angeleriho a hned během minuty po jeho odchodu ze hřiště přidal po neuspokojivě odvráceném rohovém kopu gól číslo dvě Gomes přízemní kroucenou ranou.

Po změně stran pak Andalusané dostali jedinečnou příležitost dostat se ještě zpět do zápasu, avšak Duda nebyl schopný překonat brankáře Jaumeho ani z pokutového kopu. Aderlan Santos si tak mohl oddychnout, jeho stažení Ignacia Camacha ve vlastní šestnáctce se na skóre neprojevilo. Hosté posléze nadále pálili jednu šanci za druhou, jmenovitě neuspěli Camacho, Cop a na Jaumeho si sedm minut před koncem nepřišel ani tvrdou hlavičkou Raúl Albentosa.

Jakékoli obavy z hektického závěru navíc odvrátil dvě minuty před koncem Parejo, když na rozdíl od Dudy nepohrdl výhodou pokutového kopu po faulu Albentosy na Danila, a třetím gólem večera tak dokonal další prohru Malagy, konkrétně čtvrtou v letošní ligové sezoně.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Robík

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele