2. kolo
30.08.2015 20:30 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Deportivo La Coruña 1:1

Deportivo La Coruña vybojovalo na hřišti Valencie překvapivou remízu 1:1 a v novém ročníku si připisuje už druhý nerozhodný výsledek. Netopýři byli lepší v prvním poločase, ve druhém však Deprotivo díky aktivnější hře ubránilo vytoužený bod a navíc dohrávali domácí zápas bez vyloučeného Barragána.

Že to nebude mít jeden z pěti španělských účastníků Ligy mistrů proti podceňovanému Deportivu jednoduché, ukázala již 5. minuta utkání. Hostující Martínez našel v pokutovém území Valencie výbornou přihrávkou Alberta, jenž ale z velké blízkosti trestuhodně minul. Valencie postupně převzala otěže hry, jenže jí chyběla vedoucí branka, po níž by se domácí mohli uklidnit. Ke smůle Netopýrů jako první udeřil Depor.

Ve 39. minutě se po rychlé kombinaci skvěle uvolnil na hranici velkého vápna Lucas a vyslal nechytatelnou ránu na zadní tyč - 0:1! Domácími obdržený gól viditelně otřásl, ale ještě do poločasu se jim podařilo vyrovnat. Běželo již nastavení první půle, když Álvaro Negredeo vyplaval po dobře zahrané standardce zcela sám a na zadní tyči pohodlně uklidil míč do odkryté sítě - 1:1!

Deportivo po změně výrazně přidalo a již domácím nedovolovalo tolik držet míč na svých kopačkách. Vzepětí hostujících hráčů vydrželo zhruba do 60. minuty a poté se již opět více prosazovala Valencie. Nicméně do tempa, které Netopýři předváděli v prvním poločase, se již svěřenci Nuna Espírita Santa nedostali. Zabránilo tomu i vyloučení Antonia Barragána v 84. minutě, když osmadvacetiletý obránce uviděl po druhém ostrém zákroku v krátkém sledu červenou kartu a oslabil svůj tým do závěrečných minut. Toho ale Deportivo využít nedokázalo, a tak se obě mužstva rozešla spravedlivou remízou 1:1.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jste borci no ..forza depor!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele