30. kolo
19.03.2016 18:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - UD Las Palmas 0:1

Nováček z Las Palmas potvrdil výtečnou formu z posledních týdnů a uhrál na půdě Realu Sociedad důležité vítězství v poměru 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral již v první půli Willian José a ligový nováček tak díky čtvrtému prvenství z posledních pěti kol zkušeně míří za záchranou, momentálně již na vzdálenost pěti bodů od prvního sestupujícího. Sociedad je na tom jen o dva body lépe...

Hosté přitom mohli skórovat i dříve než šest minut před koncem první půle, kdy se prosadil José. Ve dvanácté minutě totiž dostali příležitost pokutového kopu kvůli faulu Íňiga Martíneze na Aythamiho Artilese, jenže Jonathan Viera nabídnutou šancí pohrdl a gólman Rulli jeho slabý pokus zvládl vyrazit. Odražený míč padl k nohám Moma, ovšem ani on nezvládl zamířit přesně a pouze přestřelil.

Přesto se hosté ujali vedení ještě do přestávky. Po skrumáži v pokutovém území se Vieovi povedlo přistrčit míč k Willianu Josému, jenž jej přesnou přízemní ranou usměrnil k levé tyči, přestože se jeho ráně snažila zabránit v cestě do sítě celá řada hráčů soupeře na brankové čáře. V nastavení první půle ještě mohl navýšit náskok hostí Nabil El Zhar, ale na Rulliho si se svým zakončením nepřišel.

Po změně stran sice Sociedad utkání dominoval ve snaze vyrovnat, jenže když už se mu tento počin povedl skrze Jonathase, rozhodčí jeho trefu neuznali kvůli postavení mimo hru. Závěr zápasu si už Las Palmas bez větších potíží pohlídalo a může tak slavit těsnou výhru 1:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Noustress

nakoniec sa zachráni aj Las Palmas aj granada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele