26. kolo
27.02.2016 22:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Málaga CF 1:1

Real Sociedad po čtyřech vítězstvích v řadě doma remizoval s Malagou 1:1. Hosté šli do vedení po přestávce zásluhou Čopa, ale necelých deset minut před koncem zachránil Baskům alespoň bod střídající Imanol Agirretxe. Real je na průběžné deváté příčce, Andalusané okupují po druhé cenné remíze v řadě jedenáctou pozici.

Malaga v minulém kole uhrála s Realem Madrid bod a povzbuzena dobrým výsledkem nastoupila do zápasu v San Sebastianu s vervou. Hned v 5. minutě pronikl do vápna domácích aktivní Čop, ale Rulli mu dobrým výběhem znemožnil zakončení. Ještě blíže byli hosté gólu v 16. minutě, kdy se k dobré ráně z poza vápna dostal opět Čop,ovšem Rulli i nyní prokázal dobrý reflex a byl u tyče včas. První velká příležitost Basků přišla po rohovém kopu ve 29. minutě. Při skrumáži v pokutovém území ale míč po pokusu Reyese skončil na břevně! Ani jedno mužstvo už do přestávky další šance nevyužilo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

I na začátku druhé půle byla lepší Malaga. Ve 49. minutě se k ráně odhodlal Charles, Rulli ale jeho střelu doprostřed očekával. Svou aktivitu dokázali Andalusané přetavit ve vedoucí branku v 59. minutě. Po nákopu Recia si ve vápně Basků hezky zpracoval míč Rosales, jenž okamžitě poslal balón před branku. Tam si na vhodný okamžik počíhal Čop, který už jen doklepával do odkryté sítě - 0:1! Pro chorvatského reprezentanta to byl teprve druhý ligový gól v sezóně.

Po obdržené brance se konečně probudili i Sakristánovi muži. Na hřišti výrazně přitvrdili a díky novým střídajícím hráčům se také dostávali do slibnějších šancí. Jejich tlak vyvrcholil brankou v 81. minutě. Vysoký nákop do pokutového území posunul Prieto hlavou na zcela volného Imanola Agirretxeho, jenž opravdu krásným volejem rozvlnil síť - 1:1! Z opakovaných záběrů vyšlo najevo, že domácí forvard stál v době přihrávky v mírném ofsajdu, ale pomezní branku uznal, a tak se na Anoetě body nakonec více méně spravedlivě dělily.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
RS

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele