34. kolo
20.04.2016 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - Villarreal CF 3:0

Real si bez problémů poradil s Villarrealem a nadále se drží na dostřel vedoucí dvojici. Výhru 3:0 zajistili Bílému baletu Benzema, Vázquez a Modrič a výborně zahrála také obrana která pomohla Navasovi k dalšímu čistému štítu. Real dělí i po tomto kole bod od první příčky, Žlutá ponorka navzdory prohře stále drží neochvějně čtvrtou pozici.

Real si od první chvíle držel jasnou převahu a dával hostům najevo, kdo je na Santiago Bernabéu pánem. První velkou šanci poslat Los Blancos do vedení měl v 11. minutě Ronaldo, jeho střelu z levé strany však brankář Asenjo bez problémů chytil. Zastřelování domácích fotbalistů pokračovalo šancí Benzemy, jenž nedokázal dopravit do brány střílený Danilův centr ve 29. minutě. O pár minut později to pak zkoušel nepřesným obloučkem Vázquez.

Los Blancos se podařilo prolomit obranu Villarrealu ve 41. minutě. Ronaldo se po levé straně nebojácně pustil do vápna soupeře, natáhl na sebe protihráče a přesným pasem našel nekrytého Benzemu. Francouzský útočník měl před odkrytou brankou lehkou práci a hlavou dopravil míč do sítě - 1:0! Kontrovat mohl na druhé straně ještě před přestávkou Denis Suárez, jenže jeho štiplavý projektil Navas výborným zákrokem zlikvidoval.

Žlutá ponorka tak musela v druhé půli dotahovat manko, ovšem to se jí vůbec nedařilo. Real dominoval a ze svého tlaku si vytvářel další šance. Druhému gólu vzdorovaly šiky hostí do 69. minuty. To si Vázquez narazil míč s Benzemou a svůj bleskový průnik zakončil nechytatelnou střelou na bližší tyč - 2:0! Třetí branku přidal Bílý balet jen o sedm minut později. Na konci rychlého protiútoku domácích byl centr Danila z pravé strany, který zakončoval ve skluzu Luka Modrič - 3:0!

Real si tedy hladce poradil s hosty z Villarrealu a dál zůstává v boji o titul. V nastavení si tak mohl Ronaldo dovolit luxus odejít ze hřiště ještě před koncem utkání, jelikož Zidane již vyčerpal všechny možnosti střídání.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
valloire

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Ronaldo 2 kusky jeden z priameho do vinkla

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Ronaldo - Bakambu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele