9. kolo
24.10.2015 18:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Granada CF - Real Betis 1:1

Granada se přinejmenším dočasně odlepila ze dna ligové tabulky díky vybojovanému bodu za remízu proti Realu Betis. V andaluském derby nejprve poslal granadské do vedení Dimitri Foulquier, jenže Rubén Castro ještě v první půli z pokutového kopu srovnal na konečných 1:1.

Betis se tak po remíze posunul na deváté místo, zatímco Granada zůstává v oblasti sestupu na příčce osmnácté, o bod před Levante s Las Palmas. Na výhru však svěřenci Josého Ramóna Sandóvala nadále čekají dlouhé měsíce, naposledy se ze tří bodů mohli radovat v srpnu.

Lepší začátek si domácí ani nemohli představovat. Výrazně jim k tomu dopomohla hrubice zkušeného beka Heika Westermanna, jenže s míčem u nohou nepochopitelně zpanikařil a při rozehrávce Betisu daroval míč Foulquierovi. Ten z nabídnuté příležitosti německým zadákem vytěžil nejvíc, co jen šlo, a poslal míč za bezmocného brankáře Antonia Adána.

Gólman Betisu poté předvedl dva mrštné zákroky v rychlém sledu za sebou proti ranám Isaaca Successe a Javiho Márqueze, čímž hosty klíčově udržel na dostřel jediného gólu. A ten také brzy přišel, navíc rovněž po zbytečné chybě soupeře. Rubén Pérez z neznámého důvodu sáhl po míči ve vzduchu rukou ve vlastní šestnáctce, čímž rozhodčímu nedal jinou možnost, než odpískat pokutový kop. Stejně jako Foulquier neopovrhl jedinečnou šancí také vrchní forvard Betisu Rubén Castro, a tak se oba celky rozešly smírně remízou 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 - Castro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele