30. kolo
19.03.2016 18:15 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Granada CF - Rayo Vallecano 2:2

Zápasy Raya Vallecana jsou jen málokdy neatraktivní střetnutí s nízkým počtem branek a nejinak tomu bylo i tentokrát. Madridský klub by si však možná projednou přál nudnější podívanou, kdyby vyústila v lepší výsledek než jen v remízu 2:2 proti Granadě.

V přímém souboji o záchranu poslal domácí do vedení Youssef El-Arabi, jehož trefu ještě do přestávky umazal Pablo Hernández. Devět minut po změně stran však autor první branky z pokutového kopu vrátil granadským vedení a zdálo se, že si Andalusané tento klíčový duel na Estadio nuevo Los Cármenes pohlídají. Chyba lávky - devatenáct minut před koncem uviděl Isaac Success druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin, čímž odstartoval převahu hostí, která nakonec vyvrcholila tři minuty před koncem vyrovnávací trefou Zé Castra.

Granada šla do zápasu se šňůrou tří zápasů bez výhry a díky brzké brance El-Arabiho, trestuhodně neobsazeného po centru Cuency, zdánlivě směřovala k jejímu přetržení. Jenže Rayo, jemuž se pro změnu nepodařilo zvítězit hned šestkrát za sebou, dokázalo odpovědět gólem do šatny. Nadýchaný pas Adriana Embarby totiž usměrnil do sítě Hernández a bylo vyrovnáno.

V druhé půli dostali domácí perfektní příležitost vrátit se do vedení, když unikajícího Successe srazil brankář Juan Carlos a rozhodčí nařídil pokutový kop. Youssef El-Arabi následně potvrdil výtečnou formu a svým pátým gólem z pěti utkání táhl Granadu za vítězstvím. Když však Success uviděl za nešťastný loket ve tváři Josého Crespa druhou žlutou kartu, vycítilo Vallecano svou šanci a nakonec ji také využilo. V samém závěru totiž Manucho připravil palebnou pozici pro Zé Castra, jenž vyrovnal na konečných 2:2, a oba celky tak nadále úpí v sestupových vodách.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele