16. kolo
19.12.2015 22:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - SD Eibar 2:0

Deportivo si poradilo s Eibarem na svém hřišti v poměru 2:0 a stráví vánoční svátky na senzační šesté pozici. O výhru domácích se postaral v prvním poločase z pokutového kopu Lucas a tři body pro domácí pečetil v 73. minutě Arribas. Baskům zápas nevyšel a nepomohla jim ani přesilovka od 68. minuty po vyloučení Luisinha.

Prvního vzrušení se fandové na stadionu Riazor dočkali v 8. minutě, když po rohovém kopu zaváhal hostující gólman Riesgo a k hlavičce do prázdné branky se tlačil Sidnei, míč ale nakonec skončil nad brankou. Hra byla vyrovnaná a stoprocentní příležitosti se nerodily snadno. Ve 25. minutě poprvé vážněji zahrozili hosté, když pálil Bastón, jeho ránu ale zblokoval obránce Deporu Arribas. Na druhé straně vyslal pěknou střelu na branku Basků Luis Alberto, Riesgo ale míč díky dobrému zákroku schoval do rukavic.

I přes absenci velkých šancí se skóre ještě do poločasu přeci jen změnilo. Po dlouhém nákopu domácího gólmana se míč dostal až na hranici šestnáctky hostů a Lucas Pérez se snažil o zakončení. Riesgo jej však poslal k zemi a sudí Estrada nařídil pokutový kop. K tomu se postavil sám Lucas a bez milosti poslal míč do sítě - 1:0!

Baskové po přestávce přidali, ale z jejich zvýšené aktivity rezultovala pouze střela Escalanteho z 52. minuty. Jeho pokus ale prosvištěl jen těsně kolem domácí svatyně. Šance hostů na zvrat se zvýšily v 68. minutě, když se o další penaltu pokusil teatrálním pádem v šestnáctce hostů Luisinho, jenž se po druhé žluté kartě v utkání musel klidit ze hřiště. Místo dramatizace utkání ale Eibar vzápětí obdržel druhou branku. V 73. minutě se ve vápně Basků po standardce Fajra nejvýše vyšrouboval stoper Alejandro Arribas, jenž hlavou poslal míč přesně k tyči - 2:0!

Eibar ztratil naději na vítězství a tlak hostů byl v závěru utkání spíše kontraproduktivní. Okénka v obraně Basků totiž málem v 80. minutě využil Lucas, jenž z hranice pokutového území vyslal tvrdou střelu těsně nad branku. Hráči La Coruni tedy dotáhli důležité utkání do vítězného konce a stále drží pohárovou šestou příčku, Eibar je desátý.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 6. kola L.C. doma neprohrála, přestože kurzy ve všech 5 zápasech byly vyžší než je na zápas tohoto kola.Něco mě tu zlehka nesedí . Proč je pánové book kurz na LC vyžší , než ve 14. kole Real Sociedad- Eibar? Je snad LC doma slabší, než R.Sociedad?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Luis Alberto, Lucas Pérez)...

Reagovat
smazaný uživatel

Za přesný výsledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele