25. kolo
01.03.2015 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Villarreal CF 1:1

Vysoce atraktivní duel mezi Realem Madrid a Villarrealem nakonec nabídl jen dvě branky. První poločas se ještě obešel bez úspěšného střelce, ale po změně stran se oba celky trefily jednou. Pět minut po změně stran se nejprve z pokutového kopu prosadil Cristiano Ronaldo, na kterého reagoval o dvanáct minut později Gerard Moreno.

Real Madrid hodlal navýšit své vedení na druhou Barcelonu a trenér Carlo Ancelotti proto nasadil velmi silnou ofenzivní sestavu. Vedle sebe se a hrací ploše objevili Cristiano Ronaldo, Isco, Karim Benzema, Gareth Bale nebo Toni Kroos. Hosté spoléhali především na trojici Joel Campbell, Gerard Moreno a Giovani dos Santos. Hned od úvodu se domácí Bílý balet pokoušel utancovat svého konkurenta v boji o tři body. Marcelo posílal do vápna zajímavý centr, který ale před dotírajícím Cristianem Ronaldem zabezpečil brankář Sergio Asenjo.

V sedmé minutě se pokoušela prosadit madridská "sedmička". Cristiano Ronaldo obdržel míč od Isca a ihned vypálil, ale Portugalcova razantní střela mířila mimo tři tyče. Byli to ale hosté, kteří se mohli ujmout vedení. Po rohovém kopu se míč po několika odrazech dostal za vápno. První střela na brankáře Casillase nedoletěla jen proto, že ji na hraně ofsajdu zpracoval Moreno a postupoval sám na brankáře. Jeho střelu brankář Casillas vyrazil, ale jen ke Gómezovi, jehož gólovou dorážku na brankové čáře odhlavičkoval skvělým obranným zákrokem Carvajal!

S dalším nebezpečím pro brankáře Asenja přispěchal Gareth Bale, který skvělým způsobem centroval míč před bránu. Ve vápně se totiž nacházel francouzský šutér Karim Benzema, který by měl práci hodně usnadněnou. To ale nepřipustil Dorado, který před ním míč odkopl. Přesně po půlhodině hry byl Marcelův centr tečován těsně vedle tyče Asenjovy brány! Z velké dálky pak zkusil vypálit Silva, jeho střelecký pokus byl ale zablokován. Těsně poté se míč od rohového praporku dostal k hlavičkujícímu Varanemu, který ale balon poslal těsně vedle tyče!

První poločas uzavřel Ronaldo, který vypálil z třiceti metrů velmi tvrdě, ale také mimo. Stejný duel se odehrál také hned po změně stran, když si Ronaldo naběhl na centr Karima Benzemy a ranou po zemi pořádně zaměstnal dnes výborného Asenja. Ani ten si ale neporadil s další situací. Mladý stoper Bailly dostal na starosti Ronalda a ve vápně jej strhl k zemi. Arbitr José Luis González González si toho všiml, Baillymu udělil žlutou kartu a pískl penaltu pro královský klub. Hlavním exekutorem je samozřejmě Ronaldo a ten se nemýlil ani tentokrát - 1:0.

Pojišťující druhou branku mohl vstřelit Ronaldo o pár minut později, ale tentokrát Asenjo skvěle vyběhl a portugalská ikona namířila svoji střelu do něj. Unaveného Giovaniho dos Santose poté vystřídal talentovaný střelec Luciano Vietto a jeho přítomnost byla hodně znát. Po jeho první střele se Villarreal usídlil kolem pokutového území Realu a byla z toho vyrovnávací trefa. Právě s Viettem si narazil Gerard Moreno, ke kterému obránci nepřistoupili úplně těsně a Moreno krásnou ranou poslal Casillase do sítě pro míč - 1:1.

Vedení na stranu domácích mohl opět Cristiano Ronaldo, který ale několikrát narazil na skvělého brankáře Sergia Asenja! Cristiano Ronaldo se dostal k hlavičce také po skvělém centru Balea, ale Asenjo se opět vyznamenal. Především díky němu uhájili hosté na stadionu Santiaga Bernabéua cennou remízu 1:1 a jsou na šesté příčce. Real Madrid může ztráty litovat a na druhou Barcelonu má náskok dvou bodů.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
valloire

4-0 Ponorka nasazuje náhradní posádku....

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys mel sahat po zachrane veste

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ake dlhsie zranenie Balea? kedy bol zraneny? ved hral aj LM aj minule kolo s Elche..nechapem ake zranenie mal ze sa vracia

Reagovat
boryland

1:1....

Reagovat
Robík

Jsem pro

Reagovat
Robík

Uau vyšlo to.Pěkný zápas.

Reagovat
vanGomm

Real Madrid v lize 26 zápasů bez remízy.Matematika pouze jen zafungovala.Nic víc nic míň.Před ní neuteče nikdo.V tom právě má fotbal logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

to rikas poslednich 10 zapasu realu a ted ti to konecne vyslo ty

Reagovat
vanGomm

A o tom to sázení přece je!Hrál jsem to 8x (10,20,30,50,70,100,150,200)při těch kurzech kolem 7,00 .Čistá výhra cca 1 000,-.Takto se dají "uhodnut"všechny.Jako třeba zápas kval.MS 2014 Belgie-Wales 1:1.Také zde to měla být jasná domácích podle kurzu.Jenže Wales už měl šnůru zápasů bez remízy.I zde úřadovala matematika.Musí se to hrát sólo a hlavně být trpělivý.Jak se říká "10x to nevýjde,ale po jedenácté se trefím do černého".

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 3*cr7,1 bale

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sou ty okurky co se minule kolo smali barce?

Reagovat
boryland

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele