2. kolo
31.08.2014 23:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Granada CF 1:1

Elche vybojovalo zaslouženou remízu 1:1 s Granadou po brance Davida Lombána v první minutě nastavení a svěřenci Frana Escribá tak mohou slavit první bodový zisk v sezóně. Granadě k zisku tří bodů nakonec nepomohla branka Frana Rica z 81. minuty, obě si tak mužstva připisují pouze bod.

Utkání bylo od úvodního hvizdu poměrně vyrovnané, přičemž mírně aktivnější byli domácí. Na pořádnou akci si diváci na stadionu Manuela Martíneze Valera museli počkat do 27. minuty, kdy se ve velké příležitosti ocitl aktivní Rodrigues. Ten po úspěšném úprku hned čtveřici obránců však pouze prověřil schopnosti vyběhnuvšího gólmana hostů Roberta Fenándeze. Podobně nebezpečně se však vzápětí prezentoval i celek z Granady. Dlouhý nákop zachytil v pokutovém území Elche El-Arabi, jehož lob se ale s úspěchem nepotkal. Míč poté ještě zůstal na kopačkách hostů, ale další pokus El-Arabiho vykryl pohotovým skluzem obránce Albacar. Elche ještě mohlo dát gól do šatny, kdyby ve 43. minutě po rohovém kopu neposlal Roco v dobré příležitosti míč nepochopitelně vysoko nad.

Po změně stran se o slovo opět přihlásil Enzo Roco přezdívaný "El Tanque", proti jehož dalekonosné ráně ze 48. minuty musel Roberto vytáhnout prvotřídní zákrok, aby míč vytěsnil ze šibenice. Granada odpověděla o deset minut později akcí Pitiho, jehož centr se snesl do míst, kam nabíhal střídající Folquier, a nechybělo mnoho, aby francouzský obránce uklidil míč do odkryté branky.

Na góly si více než dvacet tisíc diváků muselo počkat do poslední desetiminutovky zápasu. Většina stadionu ovšem nejásala, když hostující Rico přebral zadovku od Isaaca a z úhlu propálil polského gólmana ve službách Elche - 0:1! Domácí se po obdržené brance nadechli k závěrečnému náporu, který rezultoval alespoň ve vyrovnávací branku. Ta ovšem přišla až na poslední chvíli. Na ukazateli svítila první minuta nastavení, když dalekonosný volný kop Albácara dopadl přesně na nohu nabíhajícího Lombána, který z blízka propálil gólmana Roberta - 1:1! Více už se do zápasu nevešlo, takže se v Elche nakonec body dělily rovným dílem.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, soccerway.com, espnfc.us

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele