15. kolo
15.12.2014 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Elche CF 1:0

Tři body nakonec zůstávají na stadionu Riazor, kde vládne domácí Deportivo La Coruňa. Elche přes všechnu snahu nestačilo na domácí tým a prohrálo po jednom gólu. Mužem, který se jako jediný zapsal do statistik zápasu, se stal Luis Fariña.

Od prvních momentů hry bylo jasně vidět, že Deportivo chce uhrát tři body. Rodriguez dostal pas do běhu podél postranní čáry. Centroval do vápna, ale ani k jednomu ze svých spoluhráčů míč neposlal. V pokutovém území hostů se po centru ze strany dostal k hlavičce Toché, který hlavičkoval jen těsně vedle pravé tyče. Juanfran se dostal do pokutového území, kam si nabíhal na centr. Po domnělém faulu na svou osobu se ale smilování sudího Maria Melera Lópeze nedočkal.

Hosté mohli udeřit díky přímému volnému kopu. Lombanovi však scházel krok k tomu, aby centrovaný míč zužitkoval ke střele. K zajímavému pokusu se odhodlal Faycal Fajr, který vypálil zhruba z dvaceti metrů, ale gól brankář Fabri nepustil. Ve dvaadvacáté minutě přišla chvíle Fariny. Ten dostal centr do pokutového území od Rodrígueze. Nejprve si balón přehodil na pravačku a následnou krásnou střelou do obloučku poslal kulatý nesmysl ke vzdálenější tyči - nádherná branka a domácí ochozy jásaly.

Domácí chtěli kout železo, dokud bylo alespoň trochu rozžhavené. Dobrou střelou ze střední vzdálenosti se prezentoval Medunjajin. Jeho přízemní pokus donutil Tytońe k dobrému zákroku. V dobré střelecké pozici se na hranici vápna objevil Fajr. Svou ranou donutil Fabriho, aby zasáhl. Ten míč vyrazil jen k Jonathanovi, ale ten si neporadil se zakončením a jen sledoval, jak brankář Fabri znovu sbírá míč. Jonathan se o pár momentů později sám propracoval k další ráně, ale ta brankáře Fabriho z klidu nevyvedla.

Vstup do druhého poločasu nepříliš atraktivní dohrávky se povedl lépe domácím. Rodríguez naběhl ze strany do pokutového území, jenže hostující obrana si s jeho centrem poradila. Dobrou ranou se prezentoval Cavaleiro. Ten napálil Tytońa, od kterého se balón odrazil zpět do hřiště, jenže nikdo nestál dostatečně blízko polskému brankáři, takže dorážka se nekonala ani tentokrát.

Brankář Fabri měl stále více práce. V poměrné dobré střelecké pozici se objevil Rodrigues, který se dostal až do malého vápna. Jenže proti němu včas vyběhl pozorný Fabri, který míč následně perfektně soupeři uzmul. Až dvacet minut před koncem zápasu jsme se dočkali něčeho alespoň trochu konstruktivního. Ze strany si sběhl Rodríguez, který poslal do zakončení Tocheho, jenže ten se unáhlil a míč poslal do nejbližšího protihráče. A závěr zápasu mohl rozhodnout José Rodríguez, ale jeho parádní ránu z dvaceti metrů zastavilo břevno! Brankář Fabri si nakonec poradil také s projektily Jonathase a Mosquery.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

Deportivo La Coruña 1:0 Elche CF

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele