15. kolo
13.12.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Córdoba CF - Levante UD 0:0

Zápas Córdoby s Levante proběhl přesně podle papírových předpokladů, neboť oba celky patří k nejméně gólovým z celé Primera División, a tak byl stadion Nuevo Arcángel dějištěm bezbrankové remízy.

Jediná Granada je na tom letos střelecky ještě hůře než dva výše jmenovaní, kteří si doposud za patnáct odehraných kol připsali pouhých jedenáct branek. Přestože se kvůli remíze nepovedlo ani jednomu z klubů vymanit z bezprostředního ohrožení sestupem, mohou toto utkání vnímat jako krok správným směrem. Levante totiž pokračuje v sérii, během níž za posledních sedm kol prohrálo jediný zápas, a Córdoba dosáhla téhož v měřítku pěti zápasů. V minulém týdnu si navíc domácí připsali svou první letošní ligovou výhru, a tak je pozitivem, že okamžitě nesklouzli zpět k porážkám.

Za deštivého počasí v Andalusii ovšem nebylo v sobotu večer k vidění nic obzvláště zajímavého. Oba celky si především hlídaly zadní vrátka s cílem nepřijít alespoň o svůj jeden bod namísto cílevědomého boje o body tři. V první půli byli nebezpečnější hosté z Valencie, ale i tak si nedokázali vytvořit žádné vyložené příležitosti. Na opačné straně zase brankář Diego Mariňo jen sbalil chabou střelu Fídela Cháveze, a tím měl pro první poločas splněno.

Po změně stran se pak spíše do permanence dostával Mariňův protějšek Juan Carlos. Střelu Davida Barrala musel domácí gólman vytěsnit mimo tři tyče a poté si poradil i s hlavičkou rakouského reprezentanta Andrease Ivanschitze. Zápas tak skončil veskrze všední bezbrankovou remízou.

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cordoba favorit.?

Reagovat
smazaný uživatel

Muj favorit neprohrál. 1 bych nerozdýchal.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele