23. kolo
09.02.2014 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Elche CF 2:2

Elche sice na půdě Realu Valladolid vedlo a ve druhém poločase přidalo ještě jednu branku, ale stejně odjíždí pouze s bodem. Ten s domácími sdílí díky dvěma zásahům Humberto Osorio.

Nemalou měrou se na špatné atraktivitě utkání podílelo také počasí a stav hřiště samotného. Ve Valladolidu totiž po celou dobu hustě pršelo, takže hřiště bylo promáčené a kombinace stlačeny téměř na minimum. Hvězdou utkání se stal střídající domácí hráč Humberto Osorio, který po pouhých pár minutách na hřišti vstřelil kontaktní branku a o osm minut později také branku remízovou.

Po pěti minutách, kdy se domácí nedostávali téměř vůbec na polovinu soupeře, je mohl ohrozit centr ze strany, ale v pokutovém území nebyl nikdo z hráčů Elche dostatečně bystrý a připravený, aby míč za záda brankáře Diega Marina usměrnil. Problémy pro hosty znamenal také zdravotní stav Gila, který nemohl pokračovat a do hry byl po patnácti minutách vpuštěn Fidel. Domácím se podařila akce po dvaceti minutách, když se do zakončení dostal Álvaro Rubio, jehož střela nakonec mířila jen těsně nad břevno.

Jako první se ale radovali hosté, neboť po půlhodině hry Herrera vymyslel brilantní pas na nabíhajícího Cora ten si s brankářem Diegem Marinem poradil podle svého - 1:0.

První půli zakončil Herrera, asistent úvodního gólu. Jeho rána před koncem poločasu však mířila těsně vedle tyče. Do druhého dějství se podíval Jeffrén, jenž nahradil Victora Péreze. Příliš ofenzivních nápadů ale do hry nevnesl. O ty se postaral Ital Fausto Rossi, k jehož nohám propadl míč a mladý záložník jej napálil směrem k brankáři Toňovi. Jeho branku míč minul o milimetry. Do další slibné akce se zapojili také obránci a například sbrský bek Antonio Rukavina donutil Toňa k vynikajícímu zákroku!

Kapituloval jeho protějšek, neboť hostující Manu Del Moral dostal rovnou dvě šance na střelu. Tu první ještě Diego Marino vyrazil, s dorážkou ale již nic dělat nemohl.

Jen o dvě minuty později se z lavičky Realu Valladolid postavil Humberto Osorio, který dal utkání zcela nový směr. Stačily mu další dvě minuty k tomu, aby překonal protivníka dalekonosnou ranou - 2:1.

Zbývající minuty však nenesly pouhý tlak domácích v honbě za vyrovnáním. Rozhodnout mohli také hosté, kteří vykombinovali obrannou linii Realu Valladolid a Manu Del Moral byl kousek o vedoucí branky. Další zásah se však přeci jen konal a postaral se o něj kanonýr Osorio, který dokonale naplnil funkci žolíka. Střídající hráč si ve vápně počkal na rohový kop, získal míč a uklidil jej k tyči. Získal tak pro domácí cenný bod, naopak hosté jsou stále dvanáctí.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Real Valladolid 1:1 Elche CF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele