3. kolo
01.09.2013 12:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Madrid - Athletic Bilbao 3:1

Real Madrid potvrdil roli favorita a před více než dvaasedmdesáti tisíci fanoušky na svém stadionu Santiago Bernabéu porazil Athletic Bilbao 3:1. Dvěma góly se blýskl Isco, jeden gól si připsal Cristiano Ronaldo. Za hosty snižoval v závěru zápasu Ibai Gómez.

Trenér Realu Ancelotti poprvé nominoval do zápasu novou posilu z Realu Sociedad Asiera Illarramendiho, ten však utkání strávil na lavičce. Naopak po jednozápasové přestávce se do záložní řady Realu Madrid vrátil Sami Khedira.

Bilbao se utkání rozhodně nezaleklo a v úvodních minutách hrálo s Madridskými vyrovnanou partii. Real až do 20. minuty nenašel na obranu hostí recept a jeho akce často zastavoval zdvižený praporek pomezního. Přestože geniální oblouček Karima Benzemy z 26. minuty opět zaváněl ofsajdem, tentokrát bylo vše podle pravidel a zcela osamocený Isco prudkou střelou z malého vápna otevřel účet zápasu - 1:0!

Otevřené utkání pokračoval šancemi na obou stranách, ale na konci poločasu udeřil opět bílý balet. V první minutě nastavení rozehrával domácí Ángel Di María rohový kop, po kterém se za obranou Bilbaa zjevili hned tři hráči Realu. Míč dopadl přesně na hlavu Cristiana Ronalda, který nekompromisně zvýšil na 2:0. Ronaldo si tak zapsal již jedenáctou soutěžní branku do sítě baskického klubu.

Po změně stran Real kontroloval hru a hosty k ničemu výraznému nepouštěl. Ancelottiho tým naopak sám hrozil ze standardních situací, jako v 68. minutě kdy táhlou Ronaldovu střelu z hranice velkého vápna vytáhl hostující gólman Herrerín na roh. Skóre se však změnilo již po pěti minutách. Benzema opět skvělou přihrávkou našel nabíhajícího Isca, který si míč rychle zpracoval a prudkou střelou, která byla ještě tečovaná bránícím Beñatem, zvýšil náskok Realu na 3:0.

V 79. minutě se ke slovu dostal i útok Bilbaa. Pas za pravou stranu obrany Realu našel Aduriz, který zpětnou přihrávkou hledal Susaetu. Ten však míč minul, a tak se balón dostal až Ibaii Gómezovi, jenž tvrdou střelou z 10 metrů propálil domácí obranu i brankáře Lópeze. Athletic tak zkorigoval na konečných 3:1.

Hvězdou utkání se stal Isco, který se ihned po svém příchodu z Málagy zařadil k největším ofenzívním zbraním Madridu. Dvěma góly v zápase s Bilabem navíc zaujal místo aktuálně nejlepšího střelce bílého baletu.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 2xCR7 a x Bale

Reagovat
smazaný uživatel

*a 2x

Reagovat
Pharrell

prej Bale , ten tam ještě není

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

tot nebude nic lehkého ,směšný kurs ,mohl být okolo 1.3 ,,,, tip 2:1

Reagovat
boryland

2:2

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
Pharrell

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
hradec

Real Madrid 4:1 Athletic Bilbao

CR7 vyrovná rekord a konečně se prosadí

Reagovat
Kornovec

jaky rekord?

Reagovat
hradec

V preview. Goly proti Bilbau. Ted' jich má 11.

Reagovat
Recoba Inter

Chudák Isco tak pěkně se chytnul.Naco Bale?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x141nyr_la-liga-real-madrid-3-1-athletic-bilbao-all-goals-highlights-hd_sport#from=embediframe

FrancISCO je sice vynikající a kvalitní talent, ale i tak Real skončí jako v loňské sezoně s hovnem v krabici od bot a prázdnýma rukama

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele