20. kolo
17.01.2014 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 0:0

V zápase mezi Malagou a Valencií se diváci gólu nedočkali. Přestože si obě mužstva vypracovala možnosti ke skórování, vynikající výkony obou brankářů zamezily útočníkům rozšířit si jejich gólové účty. Po dělbě bodů se Valencie posunula na osmou příčku a Malaga o skóre přeskočila Osasunu. S velkou pravděpodobností však obě mužstva před skončením dvacátého kola v tabulce ještě klesnou.

Utkání začalo slibně. Po neúspěšném pokusu Santa Cruze otestoval připravenost Diego Alvese i Samuel, střelu směřující z jeho levé kopačky však brankář hostů vyrazil. Ještě větší příležitost ke skórování se naskytla Malaze v 17. minutě, kdy se k exekuci přímého kopu postavil Duda. Ránu z čtyřiadvaceti metrů ale vynikajícím zákrokem opět zlikvidoval gólman Alves.

V 33. minutě zahodil slibnou příležitost Santa Cruz. Po skvělém centru Tissoneho z levé strany se paraguayský forvard dostal na zadní tyči k zakončení, avšak jeho nepovedený pokus prošel těsně kolem Alvesovy brány. První opravdový zákrok si domácí gólman připsal až v 41. minutě, když na brankové čáře zlikvidoval slibnou hlavičku Jonase.

Přestože žádný gól nepadl, diváci se mohli hrou obou mužstev bavit. Valenci v druhém poločase výrazně zlepšila svůj výkon a diktovala tempo hry. V 53. minutě zachránil domácí od pohromy opět skvělý Caballero. Přesný pas si za obranou Malagy převzal Parejo, jenž však z hranice velkého vápna nedokázal prostřelit vyběhnutého domácího gólmana.

V 65. minutě si připsal první oficiální start za Malagu argentinský záložník Pablo Perez, ale ani on nedokázal týmu Bernda Schustera dodat potřebnou šťávu v koncovce. Sám Perez v 76. minutě hlavičkoval v dobré pozici, ale ani on nedokázal vyzrát na gólmana Alvese. A když se mezi tři tyče nevešla ani dalekonosná rána střídajícího útočníka hostů Heldera Postigy v nastaveném čase, rozešla se obě mužstva se ziskem jednoho bodu po remíze 0:0.

Autor: Miroslav Ondrejka / insidespanishfootball.com, espnfc.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

14.01. 21:30 Atlético Madrid - Valencia CF pohár.

Večer a v noci: večer najskôr čiastočne oblačno, neskôr v noci polooblačno. Najnižšia teplota 6°C. Rýchlosť vetra 8 až 30 km/h. Tú 30-ku by som zobral.

17.1. 21:00 Malaga - Valencia CF Dážď 10-15 °C, východ mesiaca 20:03. Pre oblačnosť zrejme mesiac bude nefunkčný.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Banega :( chci ho vidět konečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele