37. kolo
11.05.2014 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Granada CF - UD Almería 0:2

Almería pokračuje ve skvěle načasované vítězné šňůře a veze si všechny body i z Granady. Díky dvěma proměněným penaltám zásluhou Verzy s Vidalem se ligový nováček nadále úspěšně zachraňuje a před posledním kolem má rázem nadmíru výhodnou pozici.

Již třetí výhra v řadě posouvá Almérii na vzdálenost tří bodů od prvního sestupového místa a zároveň i bod nad svého nedělního soupeře, který kvůli vyloučení Jeisona Murilla musel zápas dohrávat o deseti. O nadržování rozhodčího ve prospěch Granady opravdu hovořit nešlo. Hned v devatenácté minutě byl odpískán první pokutový kop proti domácím poté, co Fran Rico svalil na zem Verzu. Sám postižený pak následně nabídnutou příležitost proměnil a poslal hosty do vedení.

Rico pak v závěru první půle mohl odčinit své provinění, ovšem sedm minut před odchodem do šaten hlavou zamířil příliš vysoko. Čtyři minuty nato si už sice počínal lépe, ovšem na brankáře Estebana si s ranou zpoza šestnáctky stejně nepřišel. I po změně stran působila Granada jako lepší celek, který by si zasloužil vyrovnání. Jenže zakončení domácímu celku ne a ne vyjít, až nakonec jejich naděje definitivně zadupal do země další pronikavý hvizd rozhodčího. Druhou penaltu zápasu proměnil šest minut před koncem Vidal poté, co Murillo fauloval Azeeze a ještě za následné protesty uviděl červenou kartu.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa určite bude dať presne tipnúť. Ešte nad tým poriadne porozmýšlam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele