4. kolo
16.09.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Real Valladolid 0:0

Elche ani tentokráte nedokázalo naplno bodovat a rozdělilo si s Valladolidem body za remízu 0:0. Zatímco svěřenci Juana Ignácia Martíneze se díky bodovému zisku posunuli na desátou příčku, nováček z Elche zůstává na dostřel hranici sestupu, tři remízy a jedna prohra stačí pouze na sedmnácté místo.

Jako první zahrozili domácí, když Corominas střelou zblízka vyzkoušel pozornost brankáře Marina. V polovině druhé půle pak měl pravděpodobně nejblíže gólu za celý zápas Javi Márquez, jenž vypálil z větší vzdálenosti, ovšem velmi prudce a Marino mohl být velmi šťastný, že míč těsně přeletěl břevno jeho branky.

Hostům chvíli trvalo, než se dostali naplno do hry a až po dvaceti minutách hry se začali osmělovat. Blízko k brance měl Javi Guerra, jehož volej z levé strany však Manu Herrera dokázal lapit. Na druhé straně ještě do přestávky zahrozil Chávez, ale ani on s ranou zpoza šestnáctky neuspěl. Ani po změně stran nedošlo k žádnému navýšení tempa či atraktivity hry. Domácí mohou zpytovat svědomí, že lépe nenaložili s množstvím deseti rohových kopů, které měli k dispozici.

Kaňkou zápasu byla zranění Marca Valienteho a Javiho Márqueze, kteří museli v obou případech předčasně střídat. V závěru rozkouskovaného zápasu pak měli ještě slibnou šanci hosté, ovšem Manu si s bezprostřední ranou Rubia dokázal poradit. Když ani závěrečný tlak Elche nepřinesl kýžený gól a první ligové vítězství, rozešly se oba kluby smírně 0:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele