33. kolo
11.04.2014 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Valladolid 0:0

Boj o záchranu mezi Osasunou a Realem Valladolid nepřinesl žádné rozuzlení. Zápasu chyběla kvalita a hlavně góly, kluby se tak rozešly smírně po bezbrankové remíze 0:0. Asi nejblíže ze všech byl k brance Álvaro Cejudo, jenž ranou z dálky zatřásl břevnem.

Hosté se díky získanému bodu posunuli právě na bod od sestupující trojice, která však má své zápasy tohoto kola teprve před sebou. Osasuna je v tomto měřítku o další jediný bodík výše.

Cejudo málem celku z Pamplony zařídil parádním způsobem vedení již v deváté minutě, kdy napřáhl zpoza pokutového území pravačkou a naneštěstí pro domácí trefil pouze horní tyč. I ve zbytku první půle to byla Osasuna, kdo měl více ze hry, byť gólové šance nepřicházely. Oriol Riera jednou zblízka pálil nepřesně a jinak se hlavně neúspěšně zastřeloval aktivní Cejudo. Po jeho dvou zmařených pokusech pokoušel štěstí i Carlos Peňa, ovšem ani on neuspěl.

Po změně stran se na hře obou mužstev nic podstatného neměnilo. Přestože držení míče i počet střel vyzníval jasně pro Osasunu, mizerná finální fáze omezila šance domácích jen na Moralesův přímý kop, s nímž si brankář Jaime poradil, a poté slabý Rierův hlavičkový pokus nad po Moralesově centru. A tak málem nečekaně udeřil Valladolid. Sedm minut před koncem Javi Guerra vyslal na bránu již z hloubi pokutového území jedovatou střelu, kterou však Andrés Fernández brilantně zneškodnil.

V závěru pak ještě na každé straně mohli diváci vidět jeden nepřesný pokus z kopaček Moralese a Guerry, na skóre se tak nic nezměnilo a Osasuna s Valladolidem se musí spokojit jen s bodem.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele