36. kolo
29.04.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 1:0

Šlágr 36. kola La Ligy viděli diváci na stadionu v Málaze, kde domácí tým v přímém souboji o třetí místo přivítal Valencii. Málaga dokázala v utkání zvítězit 1:0 díky gólu Ignacia Camacha z prvního poločasu a v tabulce se tak bodově dotáhla na svého soupeře, který měl před zápasem o tři body více. V závěrečných kolech tak budou oba celky bojovat mezi sebou o třetí místo, které by jim zajistilo přímou účast v Lize mistrů pro příští sezónu.

Málaga vstoupila do zápasu aktivněji a po celý první poločas byla mírně nebezpečnější než Valencia. Hosté se dostávali do šancí pouze sporadicky. Tu největší měl Soldado ve 20. minutě, ale jeho střela mířila pouze na připraveného Kameniho.

Jediná branka v prvním poločase tak padla ve 28. minutě. Na přímý volný kop domácích si ve velmi těžké pozici naskočil Ignacio Camacho a svou hlavičkou přehodil bezmocného Guaitu v brance Netopýrů - 1:0. O dvě minuty později pálil ze střední vzdálenosti Joaquín, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče.

Domácí mohli ještě před koncem poločasu navýšit svůj náskok. Po dobré kombinační akci se do zakončení tentokrát dostal Santi Cazorla, ale z velmi dobré pozice trestuhodně netrefil branku. I tak Málaga mohla být s průběhem prvního poločasu spokojena, do kabin se šlo za stavu 1:0.

Ve druhém poločase začali hosté aktivně, ale místo nějaké příležitosti si zápas velmi zkomplikovali v 60. minutě, kdy dostal druhou žlutou kartu Sofiane Feghouli a musel tak předčasně do sprch. Los Che tak dohrávali zápas pouze v deseti lidech a pochopitelně se to projevilo.

Od té chvíle Valencia začala ztrácet svou aktivitu a Málaga v poklidu bránila všechny pokusy o útoky hostujících fotbalistů. Sama dokázala ještě zahrozit střelou Cazorly, která skončila na břevně, ale jinak už se také soustředila pouze na obranu. To se domácím nakonec vyplatilo, protože Málaga dokázala udržet těsný náskok a ve velmi důležitém zápase tak vyhrála 1:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele