20. kolo
22.01.2011 22:00 CET
4 : 3
(1:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Málaga CF 4:3

Infarktový večer byl k vidění na stadionu Mestalla ve Valencii. Domácí Netopýři přestříleli Malagu 4:3 a udrželi se na pozicích zaručujících Ligu mistrů. Valencii přitom spasil až v 90. minutě Aduriz. Během zápasu byli vyloučeni dva hostující hráči - Demichelis a Rosario.

Brankovou spoušť odstartoval už v 10. minutě hostující Rondon. Apono mu přihrál přesně před branku, kde byl Rondon nehlídán. Brankář Guaita nemohl nic dělat - 1:0 pro Malagu. Brzy padla i první červená karta, Demichelis fauloval ve vyložené šanci Juana Matu a byl oceněn červenou kartou, navíc byl odpískán pokutový kop. Sám postižený Mata penaltu proměnil a vyrovnal na 1:1.

Na Malaze nebylo oslabení znát, navíc po půlhodině hry to byli právě hosté, kteří vstřelili další branku utkání. Obrana Valencie při bránění standardky zcela selhala a Rondon měl opět vše jako na zlatém podnosu, brankář Guaita se mohl znovu rozkrájet - 2:1 pro Malagu. Oslabení hosté výsledek do šaten udrželi.

Po změně stran přestřelka pokračovala. V 52. minutě Valencia znovu vyrovnala. Soldado si zpracoval přihrávku od Pabla a technickou střelou k tyči srovnal na 2:2. Za další čtvrthodinu už Valencia vedla, bránění standardní situace tentokrát nezvládli hosté, po rohovém kopu se míč odrazil za pokutové území a Banega vypálil přesně k tyči - 3:2 pro Valencii. Mezitím přišla Malaga o dalšího hráče, za řečnění byl vyloučen Rosario.

Jenže ještě nebylo všem dnům konec. Malaga se i ve dvojnásobném oslabení nevzdávala. V 79. minutě se parádně představil Julio Baptista, poté co převzal krásnou přihrávku od Recia ještě lépe vystřelil a stanovil výsledek na 3:3. Valencijští věděli, že konečná remíza by byla ztrátou, zvláště když hráli dlouhou dobu dvojnásobnou přesilovku, proto vrhli všechny síly do ofenzívy. Až v 90. minutě vstřelili domácí vítězný gól, postaral se o něj z hranice malého pokutového území Aduriz po přihrávce Soldada - 4:3. Zároveň to byla poslední branka tohoto zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
Ranoth

1:1

Reagovat
Stankovic

Netopýři to zase rozhodnou v závěrečné čtvrť hodině

Reagovat
smazaný uživatel

lol 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Valencie! Ale Malaga hrála i v devíti taky výborně.

Roberto Soldado!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele