2. kolo
12.09.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 0:0

Deportivo La Coruña si připsalo druhou bezbrankovou remízu a zároveň druhý nemastný neslaný výkon v sezóně. Depor v této sezóně zakládá svou hru na skálopevné defenzívě, čímž sice zabraňuje soupeři ve vstřelení branky, ale sám si nedokáže vytvořit žádnou brankovou příležitost.

Sevilla byla v utkání mnohem lepším a nesrovnatelně aktivnějším týmem, přesto vlivem špatné koncovky a skvělého výkonu brankáře Deportiva La Coruña Manuela Fernandéze, který kryje záda obvyklé jedničce mužstva Diegu Aranzubiovi, kterého do zápasu nepustilo zranění ramena.

Deportivo si nevytvořil žádnou velkou příležitost, to Sevilla si na nedostatek možností stěžovat rozhodně nemohla. Tu první si připsal někdejší kanonýr Almeríe Álvaro Negrerdo, ale stejně jako jeho kolega Diego Perotti ztroskotal na výborném brankáři hostí.

Rojiblancos měli do konce prvního dějství ještě dvě šance. V první selhal matný Jesús Navas a ve druhé pak Didier Zokora. Po obrátce Sevilla pokračovala v dobývání hostující branky. Několik obrovských šancí si vytvořil Álvaro Negredo, v zahazování šancí mu zdárně sekundovali Diego Perotti, Martin Caceres a José Carlos. Seville nepomohl ani příchod zkušeného kanonýra Luíse Fabiana.

Autor: Jiří Lapáček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Mircu5

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele