38. kolo
21.05.2011 22:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 0:2

Deportivo v příštím ročníku Primera División bohužel neuvidíme, dnes totiž podlehlo doma Valencii 0:2 a s nejvyšší španělskou soutěží se loučí. Skóre otevřel již ve čtvrté minutě Aduriz, domácí v závěru ve snaze o vyrovnání otevřeli hru a z rychlého protiútoku ještě jednou inkasovali, trefil se Soldado.

Utkání začalo v dobrém tempu a hned po čtyřech minutách Netopýři vedli. Po pravé straně prošel Joaquín, odcentroval do pokutového území na Adurize a ten střelou z prvního dotyku k tyči nedal Aranzubíovi v brance Deporu žádnou šanci. Domácí se od této chvíle tlačili za vyrovnáním, hned v sedmé minutě nebezpečně pálil Adrián, ale minul.

V desáté minutě se k hlavičce z vynikající pozice dostal Riki, hlavička mu však nesedla ideálně, a tak si César poradil. Ve třinácté minutě šel Riki úplně sám na bránu Valencie, jenže jí přestřelil. Ve dvacáté páté minutě měl další stoprocentní šanci Riki, kterému vrátil míč po rohu na malé vápno Colotto, Riki však zblízka trefil jen tyč, následná Colottova dorážka snad přestřelila stadion Riazor.

Deset minut před přestávkou parádně kroutil míč na zadní tyč Juan Mata, výborný zákrok musel předvést Aranzubía, který vytěsnil míč mimo tři tyče. V šedesáté třetí minutě se k další hlavičce dostal Riki a proti byla znovu jen tyč! Rozhodnout mohl v sedmdesáté minutě Mata, tváří v tvář Aranzubíovi ovšem selhal. Vedení 2:0 měl na kopačce také Aduriz, který se uvolnil přes dva obránce Deportiva, do střely mu však vložil nohu domácí brankář.

V devadesáté minutě měli další dvě stoprocentní šance Deportiva Lassad a Xisco, dva bravurní zákroky vytasil César Sánchez. Do otevřené obrany domácích vnikli v nastaveném čase Joaquín se Soldadem, první jmenovaný přihrával druhý střílel a poslal Deportivo do druhé ligy.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele