18. kolo
17.01.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

UD Almería - CD Tenerife 1:1

Almería remizovala v zápase s Tenerife, na úvodní gól hostujícího Juanlu Loriteho odpověděl po hodině hry Goitom.

V době vyrovnání byl též vyloučen domácí playmaker Piatti. Almería má po sérii špatných výsledků instalovala nového kouče Lilla a 9500 klubových členů mělo vstup na utkání zdarma. Naopak Tenerife nepřerušilo sérii utkání bez výhry na hřištích soupeřů a připsalo si jen třetí remízu v této sezoně, kromě samých proher.

Přesto šlo Tenerife do vedení, a to už v druhé minutě hry. Střelu Komého ještě Diego Alves vyrazil, ale Juanlu si poradil s dorážkou. pak se ujali režie zápasu domácí, zahrávali sérii rohů a po jednom z nich gólman Aragoneses jen s obtížemi vytěsnil míč nad břevno. Almería byla nebezpečnější, Aragoneses řešil další střelu Cismy, Soriano hlavičkoval jen Aragonesese. Na druhé straně střílel nepřesně Nino. Vedle branky pak také hlavičkoval domácí Goitom.

Do druhé půle opět vstoupilo lépe Tenerife, když gólmana testoval střelou Nino, Alejandro Alfaro zase střílel nad. Almería kontrovala hlavičkou Piattiho vedle, steajně dopadl ve stejné pozici i Goitom, v 58.minutě trefil Komé z voleje jen břevno. Až po hodině hry vyrovnal po centru Soriana Henok Goitom. Další šanci Goitom spálil, navíc pak byl domácím ještě vyloučen Piatti. Almería mohla ještě zvýšit, ale proti Cismovi dobře zasáhl Aragoneses. Srovnat ještě mohl Nino, ale po rohu Alfara jeho pokus vytěsnil nad Diego Alves.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Který blbec zase psal tento článek? Typografie tomuto pisálkovi vůbec nic neříká. A jak může Almería za stavu 1:1 zvýšit? Na druhé straně mohl Nino za stejného stavu vyrovnávat? Nevzdělanost autorů tohoto serveru je k pláči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele