11. kolo
22.11.2009 17:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - UD Almería 3:1

Utkání mezi Mallorkou a Almerií se rozhodlo až v samém závěru, kde domácí dvěma brankami strhli vítězství na svou stranu.

Ostrované tak potvrdili svůj rekord na Son Moix, kde doposud vyhráli všechny svoje zápasy. Ne náhodou se tak propracovali do první šestky ligy, i když v utkání venku získali zatím jen dva body. Domácí neporazitelnost potvrdili i v utkání Copa del Rey s Valladolidem. Almería začala lépe, šanci Soriana ale skvěle zneškodnil gólman Aouate, izraelský gólman se vyznamenal i při pokusu Nieta. Na druhé straně hlavičkoval nad Ramis. Almería byla lepším týmem, ve 27.minutě ale nepřesně zakončoval opět Soriano.

Na góly se čekalo až do druhé půle. A hned tři minuty po přestávce šla Mallorka do vedení. Střelou na bližší tyč překonal Diega Alvese Diego Castro. Almería nesložila zbraně, slušné příležitosti ale zahodili Domingo Cisma a Kalu Uche. Zvýšit mohl naopak Diego Castro, ale zblízka střílel jen vedle branky. O další dvě minuty později se ale už radovali hosté. Na skvělé pas Piattiho si naběhl Dario Rodriguez a snadno vyrovnal. Dario Rodriguez byl i v další šanci Almeríe, ale neuspěl a poslední slovo v utkání už patřilo jen domácím. Dvě minuty před koncem základní hrací doby si na centr Diega Castra naběhl Víctor a levačkou strhl vedení na stranu Mallorky. Hosté vrhli síly dopředu a proti Uchemu musel zasahovat Aouate. Razítko na konečný výsledek pak ještě dal samostatnou akcí okolo unavených obránců soupeře Diego Castro.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele