9. kolo
01.11.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 0:1

Valencia vyhrála nejtěsnějším výsledkem na Málaze, ale výkonem nepřesvědčila. Zápas byl plný šancí a zejména domácí Obina by měl zpytovat svědomí, že Málaga neskórovala.

Jako první zahrozila Valencia, Villa převzal míč na hranici ofsajdu a z těžkého úhlu trefil vnejší tyč domácí branky. Villa byl i nadále při chuti, naběhl si na dlouhý pas Miguela a nezištnou hlavičkou způsobil Munúovi práci. Z následného rohu pak další hlavičku na domácí branku vyslal Navarro. Další útok hostí skončil gólovým zakončením Maty, ale byl mu pískán ofsajd. Za Málagu odpověděl Victor Obina, který sebral míč Navarrovi, ale César si na jeho centr zkušeně počkal. A v 18.minutě si dala Málaga málem vlastní gól, ale nebezpečný centr dokázal bek srazit těsně vedle branky.

O pár minut později vyrazila Valencia do brejku, ale Pablo Hernandez se rozhodl zakončit sám a střílel též vedle branky. Zápas dál pokračoval ve svižném tempu, tahounem domácích byl i nadále Obina a César se štěstím likvidoval jeho střelecké pokusy. Další šanci Valencie měl Albelda, když se k němu odrazil sražený míč, ale ani jeho pokus nešel přímo na branku a byl sražen do zámezí obráncem. Na druhé straně střílel v pádu Luque, ale v záklonu poslal míč vysoko nad.

Hned zkraje druhé půle měla velkou šanci Málaga, když rozehrála trestný kop a dvakrát málem skóroval Luque, ale hosté nebezpečí se štěstím zažehnali. Na opačné straně vyslal na Munúu přízemní projektil Villa, ale míč skončil jen těsně vedle tyče. V 56.minutě zase zahrozila Málaga, Duda střílel z úhlu nad. Domácí už byli v této části zápasu nebezpečnějším týmem. Pak Valencia na chvilku uzamkla domácí ve svém pokutovém území, Silva měl dost času na střelu a Munúa ji s obtížemi vyrazil.

V 69.minutě šla Valencia do vedení. Přetažený centr Pabla Hernandeze dopadl přesně na hlavu stopera Navarra, a ten snadno uklidil míč do opuštěné branky. Munúa totiž špatně vyběhl a ani obránce se střelcem nešel do souboje. Málaga šla za vyrovnáním, Dudův centr málem zapadl do branky za Césarova záda. Střeleckou pozici ze střední vzdálenosti si našel Obina, pálil tvrdě a míč olízl břevno! Málaga byla velmi nebezpečná, ale dobrá hra Obiny končila při zakončení. Měl dost času, ale trefil jen nohy vybíhajícího Césara. Valencia v těch chvílích nevěděla, kam dříve skočit, těsné vítězství ale uhájila.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencia podte kluci a mam 200KC za 5KC v kapse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele