15. kolo
20.12.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 0:0

Obě mužstva si na závěr roku 2009 připsala bezbrankovou remízu. Ta je pro ně ziskem i ztrátou. Oba kouči se totiž mohli chytat za hlavu, kolik brankových příležitostí jejich svěřenci spálili.

Více naštván asi bude kouč domácího týmu Lotina. Jeho celek měl v zápase převahu, ovšem ztroskotal na proměňování vyložených šancí. Ostatně souboj o místo zaručující předkolo Ligy mistrů začal nesmírně svižně. Villův slabý pokus ze 12. minuty s přehledem pokryl brankář Aranzubia. Hvězdný španělský kanonýr se poté ujal exekuce přímého kopu, jeho dělovka ovšem trefila jen připravenou zeď.

Od tohoto momentu však začalo Deportivo dominovat. O první ohrožení hostující branky se postaral Gonzalez, nicméně pálil nad. Mnohem blíže dosažení branky byl za pár chvil Valerón, jenže v dobré pozici přestřelil. Zřejmě největší šanci úvodní půle spálili domácí v jejím závěru. Po Rodriguezově hlavičce byl sice gólman Sanchez už překonán, zachránilo ho ale dobře postavené břevno.

Valencia posléze převzala opět iniciativu na své kopačky. Mohla být však ráda za to, že rozhodčí odepřel dvě jasné penalty v její neprospěch. V nastaveném čase první půle měl přesto velkou šanci Villa, vedení pro Valencii ale s díky odmítl. Trenér hostů Unai Emery promluvil svému týmu o poločasové přestávce do duše a plody jeho práce mohly být brzy známy. Nicméně Villova hlavička skončila mimo. To ovšem bylo ze strany hostů vše. Druhou brankovou šanci tohoto střetnutí spálil na druhé straně Valerón. A jelikož se z nadějné pozice netrefil ani Sergio, rozešly se oba týmy smírně 0:0.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele