5. kolo
27.09.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sporting Gijón 1:0

Osasuna Pamplona porazila Sporting Gijon díky gólu z penalty zkraje druhé půle. Jediným střelcem zápasu tak byl záložník domácích Nekounam.

Domácí nastoupili v silné sestavě, v ofenzivě s Puňalem, Masoudem, Arandou, Pandianim a Juanfranem, hosté se zkušeným záložníkem Riverou a dvojicí forvardů Barralem a Biličem.

Po horším vstupu do sezony tak Osasuna začíná sbírat body a navazovat na úspěšný konec minulé sezony, kdy v posledních kolech porazila Real Madrid i Barcelonu a zachránila se.

Oba týmy se dlouho rozehrávaly, gólové příležitosti dlouho nepřicházely. Až v 33.minutě se do šance dostal domácí Carlos Aranda, ale spálil ji. Po pravé straně utekl Juanfran, nacentroval na Arandu, ale ten hlavičkoval vedle vzdálenější tyče soupeřovy branky. Sporting zkoušel branku Pamplony spíše ohrožovat střelami z dálky. Další možnost Osasuny přišla před přestávkou. Trestný kop Miguela Flaňa tečoval Pandiani a Masoud akrobaticky překonal golmana Juana Pabla, ale na brankové čáře za něj zaskočil obránce.

V druhé půli nejprve střílel zkraje vápna domácí Pandiani, gólová radost ale přišla až po penaltě. Massoudův centr totiž trefil ruku Sastreho a protesty hráčů Gijonu byly marné. Colinas neodhadl stranu a Nekounam s přehledem proměnil. Druhý gól mohla Pamplona přidat po chybné rozehrávce Rivery, ale Juanfran trefil jen tyč. Sporting ještě zahrozil hlavičkou Biliče, ale míč šel mimo branku.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 i think

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele