6. kolo
05.10.2008 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Sevilla FC - Athletic Bilbao 4:0

Sevilla ani v šestém kole nepoznala hořkost porážky, když na domácím stadionu jasně přehrála Bilbao 4:0 a připsala si na své konto třetí výhru v řadě. Andaluský celek se v tabulce posunul na průběžnou třetí pozici. Baskové se propadli na patnáctou příčku.

Domácí byli hned od začátku lepším mužstvem, první nebezpečnou akci měl na svědomí Renato, který provětral rukavice brankáče Gorky Iraizoze poté, co si naběhl na roh Marescy. V dalších příležitostech pálili mimo Romaric a poté Jesus Navas. Ve 26. minutě se však už domácí mohli radovat, Navas našel přesnou přihrávkou Kanoutého, jenž přízemní ranou poslal Sevillu do vedení. Hosté se za celý poločas zmohli jen na nepřesnou střelu Javiho Martineze. Sevilla šla za vítězstvím a ve 40. minutě přidala druhý gól, to když Jesus Navas našel Renata, který z blízka neměl problém překonat brankáře Iraizoze.

Hosté se na začátku druhého poločasu snažili o vyrovnaní, Iraola i Susaeta však mířili mimo domácí branku. Na druhé straně hřiště zahrozil Maresca, Iraizoz byl však na místě. Navas poté zkoušel v 68. minutě překvapit Iraizoze, to se mu ale nepovedlo. O sedm minut později předvedl skvělou akci domácí záložník Adriano, jenž krásnou střelou zvýšil již na 3:0. Deset minut před koncem utkání dokonal zkázu hostujícího mužstva Chevanton, když upravil svoji střelou konečné skóre na 4:0.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sevilla vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

4 :1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

vamos mi sevilla vamos campeon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele