35. kolo
10.05.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - CD Numancia 0:0

Utkání mezi Valladolidem a Numancií gól nepřineslo, hosté si proto ještě více zkomplikovali boj o udržení se v lize. Přestože byly na obou stranách větší šance, brankáře se žádnému z hráčů pokořit nepodařilo.

Hned po pěti minutách hry měli hosté první příležitost, Asenjo ale lapil Querovu střelu. Del Pino zkusil překvapit gólmana Valladolidu z dálky, Asenjo byl ale připraven. Chvíli na to se do první příležitosti propracoval i Valladolid, ale Ogbeche si se zakončením neporadil.

Po pěkném začátku se utkání dostávalo do horší fáze a oba týmy hrály převážně uprostřed hřiště. Začátek druhé půle vypadal slibněji, Ogbeche získal míč a jeho pokus letěl jen těsně mimo. Na druhé straně střílel Moreno, ale nebezpečnější byla šance Ogbecheho, hráč Valladolidu ale zahodil gólovou šanci střelou vedle brány.

Brankář Numancie musel poprvé zasahovat až v 75. minutě, když chytil střelu Pedra Leona. Valladolid byl stále nebezpečnější, Borja však mířil jen do rukavic Pabla. Gólman hostí musel zasahovat i po hlavičce Goitoma. Zajistit Numancii vítězství mohl v nastavení Barkero, ale Asenjo úžasně chytil jeho střelu.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele