31. kolo
19.04.2009 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Sporting Gijón 2:0

Real Betis sehrál dobrý zápas se Sportingem Gijon, zaslouženě zvítězil dvěma góly Achille Emany. Přitom naposledy Betis v domácím prostředí zvítězil v listopadu. Následujících šest zápasů skončilo postupně remízami.

Nový kouč Betisu José Maria Nogues táhne svůj tým do první poloviny tabulky. Sporting Gijon je oproti tomu po posledních nepodařených výsledcích jen tři body od nesestupových příček. Stačilo jen šest minut a Betis nádherných gólem otevřel skóre. Edú s Oliveirou a Emanou rozjeli krásnou akci na jeden dotek a na jejím konci byl stejně skvělý nechytatelný volej letošní opory Betisu Emany. Hosté hrozili jen pološancemi Kike Matea a Carmela, pokus Barrala zdálky nebyl pro gólmana Ricarda problém. Domácí byli aktivnější Mark González střílel vedle z voleje.

Ve stejném duchu pokračoval zápas i v druhé půli. Nepřesní byli hostující Neru a Bilič, za domácí otestoval Cuellara Capi. V 70.minutě přidal Emana druhý gól. Cuellar centrovaný míč jen vyrazil, balon neodvrátil ani obránce Jose Angel. Edú tak nahrál Oliveirovi, jeho střela byla obráncem zblokována a do sítě tak míč doklepl až všudybyl Emana.

Domácí byli při chuti, Emana šel sám na Cuellara, ale ten mu v postupu na branku zabránil tím, že na míč sáhl rukou mimo vápno a byl vyloučen. Ale brzo byly síly vyrovnány, vyloučen byl i domácí Arzu. Gijon mohl alespoň snížit, ale Ricardo skvěle jednou rukou vyrazil mimo tyče střelu Biliče.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele