24. kolo
22.02.2009 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:1

Valencie remizovala v posledním duelu čtyřiadvacátého kola Primera Division na hřišti Deportiva 1:1 a v tabulce se propadla na pátou pozici. Deportivo zůstává osmé.

První střelu utkání viděli diváci v páté minutě utkání, kdy po chybě Alexise pálil z pětadvaceti metrů Lassad do náručí brankáře Cesara Sancheze. Další souboj mezi Lassadem a brankářem Valencie přišel v desáté minutě a opět byl úspěšnější Cesar Sanchez. Domácí byli aktivnější, další střelecký pokus měl Filipe, ale zkušený brankář Valencie na místě. Valencie si vytvořila první výraznější šanci v pětadvacáté minutě a hned z toho byl gól, De Guzmán chyboval v rozehrávce a David Villa dokázal jeho chyby šikovně využít a překonat Aranzubiu. V závěru prvního poločasu měl další šanci domácích aktivní Lassad, tentokráte však branku netrefil.

Domácí byli od začátku druhého poločasu velice aktivní, po hodině hry spálil velkou šanci Verdu, který pálil mimo hostující branku. Patnáct minut před koncem utkání byl vyloučen David Villa, který uviděl za faul na Aranzubiu druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Oslabení dokázali domácí využít hned o pět minut později, kdy využil centru z pravé strany Piscu, který svoji hlavičkou do protipohybu brankáře Cesara Sancheze vyrovnal na 1:1. Osm minut před koncem pálil nebezpečně hostující Baraja, jehož rána skončila půl metru vedle Aranzubiovi pravé tyčky. V 88. minutě spálili domácí velkou příležitost, po velkém zmatku v pokutovém území netrefil odkrytou branku Valleron.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně Valencia venku zvítězí, toto trvalo ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

mam valencii tak fandím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele