26. kolo
08.03.2009 17:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

CA Osasuna - Sporting Gijón 1:2

Překvapivý výsledek se zrodil na stadionu Reyno de Navarro, kde hostující Sporting přehrál domácí Osasunu 2:1. Pamplona tak po sedmi utkáních našla přemožitele, naopak Sporting ukončil sérii čtyř porážek v řadě. V tabulce zůstává Osasuna osmnáctá, Gijón se posunul na třinácté místo.

Skvěle vstoupili do utkání hostující fotbalisté, už v osmé minutě vypálil v pokutovém území Borral, na jehož ránu neměl brankář Roberto Fernandez nárok dosáhnout a hosté šli do vedení. Ve dvacáté minutě to bylo dokonce 0:2, další krásnou ránu měl na svědomí Diego Castro. Domácí se vzpamatovali o deset minut později, z penalty se trefil Nekounam a snížil tak na 1:2.

Po přestávce mohl podruhé v zápase skórovat hostující Barral, jeho pokus ale naposlední chvíli zablokoval Cesar Cruchaga. Hosté byli aktivnější, Luis Moran mohl přidat dvacet minut před koncem pojistku v podobě třetího gólu, proti ale byl brankář Roberto Fernandez, jenž předvedl kvalitní zákrok. Osasuna byla v útoku bezzubá a až na pár rohů si nedokázala vytvořit potřebný tlak, utkání tak skončilo vítězstvím hostujícího Sportingu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele