20. kolo
19.01.2008 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Valencia CF 3:0

Villarreal i podruhé v sezoně porazil Valencii a stejně jako v prvním utkání této sezony to skončilo debaklem 3:0. Valencie předvedla na El Madrigal bezzubý výkon a Villarreal se po výborně takticky zvládnutém utkání posunul na průběžné třetí místo tabulky, Los Ches zůstavají na sedmém pozici.

První střelu na branku měli na svědomí domácí fotbalisté, se střelou útočníka Rossiho si nadvakrát poradil brankář Timo Hildebrand. V šesté minutě spící hráče Valencie probudil krásnou brankou Roberto Pires, fracouzský fotbalista dostal mnoho prostoru na levé straně a technickou střelou mířící na vzdálenější tyč poslal domácí celek do vedení. Třináctá minuta přinesla první výraznější akci Valencie, na Arizmendův centr si naskočil Baraja, s nedůraznou hlavičkou kapitána netopýrů si ale veděl rady brankář Diego Lopez. Zanedlouho na druhé straně po pěkné přihrávce Caniho mířil těsně vedle Nihat. Ten měl k dispozici také standardní situaci z dvaceti metrů, ale technická střela tureckého reprezentanta nakonec skončila na tyči hostující branky.

Ve 36. minutě vyslal pěknou a tvrdou střelu na branku Villarealu do této doby neviditelný Baraja, brankář Diego Lopez s vypětím všech sil vytlačil jeho ránu nad břevno. Na druhé straně pálil z dalšího přímého kopu Nihat, ani tentokráte však Hildebranda nepřelstil. Agilní Nihat měl další příležitost krátce před koncem prvního poločasu poté, co se Rossi vyhnul ofsajdové pasti Valencie. Turecký fotbalista měl před sebou prázdnou branku, ale nepochopitelně trefil jen tyč.

Valencia od začátku druhého poločasu měla míč více na svých kopačkách, přes dobře bránící blok Villarrealu se však nedokázala prosadit. V 55. minutě měl příležitost neviditelný Villa, který však s nadějnou standardní situací nenaložil příliš dobře a s jeho technickou střelou si lehce poradil Diego Lopez. Po hodině hry se na hranici pokutového území uvolnil Cani, záložník Villarrealu vyslal levačkou tvrdou střelu, která se zastavila až na břevně Hildebrandovy branky. Domácí však moc dlouho litovat nemuseli, z následného rohového kopu totiž vstřelili druhý gól, stoper Godín prodloužil míč na zadní tyč, kde bezproblému zavěsil levý obránce Capdevila – 2:0.

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a opět se radovali fanoušci Villarrealu, po rychlém protiútoku nalezl Rossi dobře načasovanou přihrávkou Nihata, jenž přehodil Hildebranda a s příspěním břevna zvýšil na 3:0. Efektivně hrající Villarreal mohl patnáct minut před koncem zvýšit už na čtyřbrankový rozdíl, to by však musel Rossi po přihrávce aktivního Caniho trefit odkrytou branku. Utkání se v závěru jen dohrávalo a po posledním hvizdu rozhodčího Péreze Burrulla si Villarreal mohl užít oslavy zaslouženého vítězství.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V zajímavém zápase bude mít mírně navrch Žlutá ponorka. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal vydrel vyhru nad L.Corunou v pomeru 4-3 a Valencia o prsa prohrala v Madridu 0-1,i kdyz vyrovnani viselo na vlasku...tak v tomto zapase se kluci z Valencie uz snad zacnou vydavat spravnou cestou a po vyhre v poharu nad Betisem 2-1 v obou pripadech privezou na Mestaia vytouzeny bod,ktery by je mohl nakopnout a poslat opet na spravnou cestu.

Tipneme si jako fanouskove MUFC ze Valencia minimalne uz bod priveze./1-1/ § /0-1/

Reagovat
smazaný uživatel

Přivezla kulový !!! Krize pokračuje a Koemanova kůra nefunguje !!! Samotnýmu mi to je líto. Takový klub a ....

Reagovat
smazaný uživatel

0:1(morientes)

Reagovat
smazaný uživatel

jó, tak Valencia už je totálně v řiti

a to měla dneska ještě štěstí, Villareal dal několikrát tyč, mohlo to být mnohem horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mohla odjet s pořádnym vejpraskem. Pires, Rossi a Nihat si tam dělali co chtěli. Poslední půlhodinu hráli už na krásu. Jinak by jim nadělili bůra . . .

Reagovat
smazaný uživatel

valencia ma zas raz znova sklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výsledek, forma je zdá se zase zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Žlitá ponorka měla s přehldem navrch !!! Valencia je už pro tenhle ročník pro mě odepsaná ! A může si za to sama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele