28. kolo
16.03.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Zaragoza 2:0

Villarreal si po výhře 2:0 nad Zaragozou připsal na svoje konto druhé vítězství v řadě a v tabulce si s přehledem drží třetí místo. Real se po trochu kruté prohře propadl na šestnáctou pozici.

Villarrealu vyšel vstup do utkání, už v desáté minutě vyslal parádní přihrávkou Senna útočníka Nihata, jenž si veděl rady s brankářem Cesarem. Od inkasované branky převzali iniciativu hostující fotbalisté. Ve 22. minutě to byl Ricardo Oliveira, který pálil z hranice pokutového území do tyče domácí branky. Hned poté se dostal do dobré střelecké pozice Diego Milito, brankář Villarrealu Lopez si se střelou kanonýra Zaragozy poradil. Na druhé straně mířil ve velké šanci Tomasson nad, navíc byl poté dánskému útočníkovi odpískán ofsajd.

V druhém poločase si jako první vytvořili příležitost hráči Zaragozy, Ricardo Oliveira mířil těsně vedle. V 62. minutě fauloval v pokutovém území branící Paredes Capdevilu, k nařízené penaltě se postavil střídající útočník Rossi, jenž bez problému překonal brankáře Cesara a svoji jedenáctou brankou v sezoně zvýšil skóre na 2:0. Lepší Zaragoza se dostala do další šance v 68. minutě, po pěkné kombinaci se dostal do střelecké pozice obránce Diogo, gólman Lopez byl na místě. A když se brankář Lopez zaskvěl i proti další střele Oliveiry, skončilo utkání vítězstvím Villarrealu 2:0

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villareal vyhraje! Můj tip 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju jim druhý místo...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal hraje o hodně, vyhraje. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele